Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Krūze

Video: Porziņģis krāmē no augšas un uzdrukā Lopesu uz plakāta

Kristaps Porziņģis ar 21 punktu un sešām atlēkušajām bumbām sekmēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" uzvaru pār Milvoki "Bucks". Latvietis uz parketa pavadīja nepilnas 27 minūtes, kuru laikā guva 21 punktu (1p. 1/2, 2p. 7/8, 3p. 2/7), izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvi asistēja un saņēma piecas piezīmes.

, 2023-11-23 10:17, pirms 7 mēnešiem
Laba spēle Kristapam.Kļūdas jau bija, bet kad vajadzēja iemeta.
, 2023-11-23 19:33, pirms 7 mēnešiem
Jā, laba spēle. Tik tie 3 pt. Lai treniņos pie 3 pt piestrādā. Plus tas, ka rebi vairāk jāvāc. Viens ir atbloķēt pretinieku, lai savējais savāktu bumbu, otrs, tomēr pašam ar jāvāc vismaz vidēji 10.
Kristaps Porziņģis ir atgriezies un kļuvis par pirmo latvieti NBA finālā. Foto. AP. Scanpix
49

Porziņģis atgriežas vareni: puslaika rezultatīvākā spēlētāja gods un uzvara pār "Mavs"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta pirmā finālsērijas spēle, kurā uz parketa atgriezās arī Kristaps Porziņģis. Latvietis pirmajā puslaikā guva 18 punktus un palīdzēja Bostonas "Celtics" ar 107:89 pārspēt bijušo latvieša komandu Dalasas "Mavericks".
Kristaps Porziņģis 2024. gada 5. jūnijā. Foto: Peter Casey/USA Today/Scanpix
8

Vai Latvijai būs NBA čempions ātrāk nekā Lietuvai?

Sākot no 1994. gada, sešpadsmit Eiropas valstis ir tikušas pie saviem NBA čempioniem. Latvietis Kristaps Porziņģis atrodas četru uzvaru attālumā no pirmā titula pasaules spēcīgākajā līgā.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
36

Porziņģis apstiprina – liepājnieks atgriezīsies laukumā NBA finālsērijas pirmajā mačā

Šodien notikušajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas tradicionālajā mediju dienā Latvijas basketbola lielākā zvaigzne Kristaps Porziņģis medijiem apstiprinājis, ka atgriezīsies laukumā fināla pirmajā mačā, kas gaidāms naktī uz piektdienu.