Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Keinam 2+1 un izšķirošais bullītis rezultatīvā uzvarā pār ''Flyers''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Keinam 2+1 un izšķirošais bullītis rezultatīvā uzvarā pār ''Flyers''
Patriks Keins. Foto: Filadelfijas ''Flyers''

Naktī uz sestdienu Nacionālajā hokeja līgā rezultatīvu uzvaru ar 7:6 pār Filadelfijas ''Flyers'' svinēja Detroitas ''Red Wings''. Par spēles varoni kļuva Patriks Keins, kurš ne tikai realizēja izšķirošo pēcspēles metienu, bet arī guva divus vārtus un atdeva vienu piespēli.

• Patriks Keins guva divus vārtus, atdeva piespēli un realizēja izšķirošo pēcspēles metienu, palīdzot Detroitas ‘’Red Wings’’ ļoti rezultatīvā spēlē ar 7:6 pārspēt Filadelfijas ‘’Flyers’’.

• Keins nesen pastiprināja Detroitas komandu, laukumā dodoties deviņos mačos. To laikā viņam iekrāti deviņi punkti (4+5), no kuriem trešdaļa savākta šonakt.

• Keins ar diviem precīziem metieniem izcēlās pirmajā periodā, kurā kopumā Detroita guva piecus vārtus, izvirzoties vadībā ar 5:1. Līdz trešās trešdaļas 15. minūtei ar pieciem vārtiem atbildēja ‘’Flyers’’, nonākot vadībā ar 6:5.

• Neizšķirtu ar 12. vārtiem sezonā panāca Dilans Larkins, bet pēcspēles metienos bez Keina savu bullīti realizēja arīdzan Lūkass Reimonds.

• Līdz ar uzvaru ‘’Red Wings’’ pārtrauca četru zaudējumu sēriju, taču izcīnīja tikai otro uzvaru pēdējo deviņās spēlēs. Pretiniekiem šis kļuva par otro zaudējumu pēc kārtas.

• Jau trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja viena no līgas līderēm Bostonas ‘’Bruins’’, kas izbraukumā ar 1:5 piekāpās Vinipegas ‘’Jets’’.

• Pēdējie zaudējumi likuši pazaudēt Austrumu konferences līderes godu, kuru tagad pārņēmusi Ņujorkas ‘’Rangers’’.

• Vinipega tika pie otrās uzvaras pēc kārtas un ceturtās pēdējo piecu spēļu laikā. Ar 43 punktiem tā ieņem trešo vietu Rietumos, par četriem punktiem atpaliekot no līderēm ‘’Golden Knights’’ un ‘’Canucks’’.

• ‘’Jets’’ labā piektajā spēlē pēc kārtas vismaz vienus vārtus iemeta Gabriels Vilardi, kuram septiņas iemestas ripas sezonā. Vilardi maču pabeidza arī ar vienu rezultatīvo piespēli.

• Trīs punkti (divi vārti un piespēle) Nino Nīdereiteram, kurš līdz ar to jau sezonā iekrājis 20 rezultativitātes punktus (10+10).

NHL spēles 23. decembrī

SpēleRezultāts
Red Wings - Flyers7:6 PM
Rangers - Oilers3:4
Jets - Bruins5:1
Blackhawks - Canadiens2:5