Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Panterām divi vārti vairākumā divu minūšu laikā un uzvara pār Stenlija kausa čempioni

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Panterām divi vārti vairākumā divu minūšu laikā un uzvara pār Stenlija kausa čempioni
Ripa Lasvegasas "Golden Knights" vārtsarga Jiržī Pateras cietoksnī. Foto: Lynne Sladky/AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NH) sesto uzvaru šomēnes aizvadītajās 11 spēlēs izcīnīja Floridas "Panthers", savā laukumā ar 4:2 pieveica Rietumu konferences vicelīderi Lasvegasas "Golden Knights".

Komandām šis bija pirmais savstarpējais duelis kopš jūnija, kad Stenlija kausa finālsērijā "Goden Knights" bija pārāka ar 4-1.

Pirmajā trešdaļā spilgtākais notikums bija Raiena Lomberga ("Panthers") un Kīgena Kolesara ("Golden Knights") kautiņš. Visi seši vārti tika iemesti nākamajās 40 minūtēs, otrās trešdaļas 81. sekundē Markam Stounam (11 spēlēs 35 (11+24) punkti) izvirzot priekšgalā vegasiešus.

Turpinājumā Sems Benets un Gustavs Forslings no 0:1 panāca 2:1 panteru labā, bet 23 sekundes pirms trešdaļas noslēguma Pāvelam Dorofejevam izlīdzinot rezultātu.

Noslēdzošā perioda ievadā floridieši izturēja mazākumu, savukārt intervālā no septītās līdz devītajai minūtei realizēja divus vairākumus pēc kārtas, sesto NHL spēli aizvadošo čehu vārtsargu Jiržī Pateru pārspējot Kārteram Verhegī (33; 16+12) un Semam Reinhārtam (33; 19+21).

Šovakar par 17 metieniem vairāk (42-25) veikusī un divu zaudējumu virkni pārtraukusī Floridas komanda ar 33 spēlēs nopelnītiem 40 punktiem pakāpās uz Austrumu konferences pirmo trijnieku. Situācija tabulā gan ir blīva, konferences devītajā pozīcijā esošajai Tampabejas "Lightning" atpaliekot vien par triju punktu tiesu.

Tieši Tampā, 28. decembra naktī, floridiešiem paredzēta nākamā spēle.

35 cīņās 47 punktus sakrājusī "Golden Knights" Rietumos atpaliek vienīgi no Vankūveras "Canucks", kurai gan arī ir 47 punkti.

28. decembra rītā vegasieši spēlēs Anaheimā.

Izmantotie avoti:
https://www.nhl.com/scores

     [+] [-]

, 2023-12-24 07:55, pirms 5 mēnešiem
Vegasai pirmo reizi sezonā trīs zaudējumi pēc kārtas un zaudēts līdera gods Bļugera Vankuverai.Zīmīgi,vai ne?Pie tam Tedis sācis vākt punktus katrā spēlē