Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canadiens" aizsargs pret Bufalo salauž roku un izlaidīs vismaz pusotru mēnesi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canadiens" aizsargs pret Bufalo salauž roku un izlaidīs vismaz pusotru mēnesi
Konors Bedārds un Dāvids Savārs. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas "Canadiens" paziņojis, ka 33 gadus vecais aizsargs Dāvids Savārs lauztas kreisās rokas dēļ laukumā nevarēs doties sešas līdz astoņas nedēļas.

Vakar Monreālas "Canadiens" izbraukumā ar 3:1 pieveica Bufalo "Sabres", taču zaudēja pieredzējušo aizsargu Dāvidu Savāru. Viņš laukumā pavadīja 16:54 minūtes un atdeva rezultatīvu piespēli, kā arī nodemonstrēja līdera cienīgu spēli mazākumā – pēc kārtas divi bloķēti metieni, reizē zaudējot slidas asmeni.

Savārs savainojuma dēļ nepabeidza maču, un "Canadiens" dienu vēlāk paziņojusi, ka aizsargam konstatēts kreisās rokas lūzums un ka viņš laukumā nevarēs doties sešas līdz astoņas nedēļas.

Agrāk Kolumbusas "Blue Jackets" un Tampabejas "Lightning" pārstāvējušais aizsargs 2021. gada vasarā pēc izcīnīta Stenlija kausa kā brīvais aģents parakstīja četru gadu līgumu par 14 miljoniem dolāru ar "Canadiens". Šosezon Savārs piecos mačos atzīmējies ar divām piespēlēm, bet pērnajā sezonā 62 cīņās viņa kontā 3+17.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/montreal-can...