Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins ielaiž trīs ripas un saņem noraidījumu, "Blue Jackets" zaudējums pagarinājumā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Merzļikins ielaiž trīs ripas un saņem noraidījumu, "Blue Jackets" zaudējums pagarinājumā
Elvis Merzļikins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīt nespēja Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets". Piedzīvota neveiksme pagarinājumā pret Anaheimas "Ducks". Latvietis atvairīja 24 no 27 pretinieku metieniem.

Elvis Merzļikins pagarinājuma zaudējumā pret Anaheimas "Ducks" (2:3 P) atvairīja 24 no 27 metieniem (88.9%). Otrā perioda izskaņā latvietis saņēma divu minūšu noraidījumu. Šosezon latvietis vārtos stājies četros mačos. Merzļikins šo spēļu laikā palīdzējis komandai izcīnīt divas uzvaras.

• Kolumbusa atklāja spēles rezultātu pirmā perioda beigās. Ar spēcīgu metienu vairākumu realizēja 24 gadus vecais Emils Bemstroms (1:0). Rezultatīva piespēle pirmgadniekam Adamam Fantili.

• Otrajā trešdaļā Raiens Stroms izlīdzināja spēles rezultātu, bet trešā perioda 10. minūtē "Blue Jackets" vēlreiz izvirzījās vadībā. Otros Kolumbusas vārtus guva Fantili, tiekot pie otrā vārtu guvuma NHL karjerā.

• "Blue Jackets" nespēja noturēt pārsvaru un uzvaru. Noslēdzošā perioda 17. minūtē ceturtās maiņas spēlētājs Brets Līsons pārspēja Merzļikinu, savukārt pagarinājumā Frenks Vatrano apbēdināja latviešu vārtsargu trešo reizi spēlē, palīdzot "Ducks" tikt pie uzvaras (3:2).

• "Blue Jackets" sešu maču laikā izcīnījusi septiņus punktus, kas šobrīd ļauj ieņemt trešo vietu Metropolitēna divīzijā. 27. oktobrī plkst. 02:00 "Blue Jackets" aizvadīs astoto sezonas spēli, viesos tiekoties ar Monreālas "Canadiens".

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSV+PPtiMetieni+/-SMVairākumā
Zemgus GirgensonsSabres72+028 (25.0%)070+0
Teodors BļugersCanucks00+000 (0.00%)+000+0
AizsargsKlubsSV+PPtiMetieni+/-SMVairākumā
Uvis BalinskisPanthers60+003 (0.0%)+160+0
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMin.Sausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets42-2-091.0%105/1152.612220

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: 9KK3

  +8 [+] [-]

, 2023-10-25 06:33, pirms 7 mēnešiem
Patiesībā pēdējie 2 goli lielā mērā uz aizsardzības rēķina. Elvis stabili spēlē, līdzīga spēle

  +6 [+] [-]

, 2023-10-25 07:32, pirms 7 mēnešiem
9KK3 rakstīja: Šī kadra spēles neskatos, bet prieks par katru reizi, kad Elvis aplaužas!!!
Kā tad viņš aplauzās ielaida tikai trīs vārtus,bet komanda slikta aizsardzībā un iemeta tikai divus vārtus.Tā ģinamkas fanu slimība ,ja ielaiž vairāk par vieniem vārtiem,tad vainīgs vārtsargs nevis komanda.
Slēpts komentārs: sinogli
Slēpts komentārs: hokejists77

  +7 [+] [-]

, 2023-10-25 09:18, pirms 7 mēnešiem
Spēles apskatnieks slavēja abus komandu vārtu vīrus.Elvis paglāba OT izgājienā viens pret vienu,otro reizi gan vairs neizdevās.Nu un pie pirmiem ielaistiem vārtiem varētu piesieties,jo neveiksmīgi atsita ripu,kuru vajadzēja tvert.Otrais gols starp kājām,bet no tuva attāluma.Komandai gan neveiksmīga spēle,jo pīles jau nu pārspēt savās mājās vajadzēja.
Slēpts komentārs: Vitok

  -1 [+] [-]

, 2023-10-25 10:12, pirms 7 mēnešiem
coffijs rakstīja: Kā tad viņš aplauzās ielaida tikai trīs vārtus,bet komanda slikta aizsardzībā un iemeta tikai divus vārtus.Tā ģinamkas fanu slimība ,ja ielaiž vairāk par vieniem vārtiem,tad vainīgs vārtsargs nevis komanda.
Paskaties, kas noliek Elvi - krievmīļi, kas vienkārši izbauda latviešu neveiksmes un "vidējais latvietis", kas nespēj iedomāties, ka kāds ir asāks vai ar augstākiem mērķiem - līdz ar to arī izbauda, kad tādam cilvēkam dzīvē neiet, kā smērēts.

     [+] [-]

, 2023-10-25 10:14, pirms 7 mēnešiem
Krievs noraka OT.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-25 10:19, pirms 7 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Paskaties, kas noliek Elvi - krievmīļi, kas vienkārši izbauda latviešu neveiksmes un "vidējais latvietis", kas nespēj iedomāties, ka kāds ir asāks vai ar augstākiem mērķiem - līdz ar to arī izbauda, kad tādam cilvēkam dzīvē neiet, kā smērēts.
Tādā gadījumā pie kuras kategorijas tu pieskaiti Dinamo heiterus, kuri n-tos gadus no sirds novēlēja mūsu Hokejistiem kāsienus un attiecīgi lūzeru sindromu uz PČ? Tādu kadru bija krietni vairāk nekā patreiz, tikai daži perdeļi uz pirkstiem skaitāmi

  +2 [+] [-]

, 2023-10-25 11:34, pirms 7 mēnešiem
Elvis nepārsteidz,bet lūk Šilovs gan,tur nu tiešam gaidīju vairāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2023-10-25 12:18, pirms 7 mēnešiem
PK pērtiķbolā rakstīja: Tādā gadījumā pie kuras kategorijas tu pieskaiti Dinamo heiterus, kuri n-tos gadus no sirds novēlēja mūsu Hokejistiem kāsienus un attiecīgi lūzeru sindromu uz PČ? Tādu kadru bija krietni vairāk nekā patreiz, tikai daži perdeļi uz pirkstiem skaitāmi
ģinamas heiteriem nekes nebija jāvēl, jo ģinama klausīgi pa kremļa naudu vazājās pa piderašku un tur tika izvālēta pēc pilnas probrammas bez jekādiem vēlējumiem. kā tas sūds beidzās, tā medaļa pč tika izcīnīta!

     [+] [-]

, 2023-10-25 14:14, pirms 7 mēnešiem
huy rakstīja: ģinamas heiteriem nekes nebija jāvēl, jo ģinama klausīgi pa kremļa naudu vazājās pa piderašku un tur tika izvālēta pēc pilnas probrammas bez jekādiem vēlējumiem. kā tas sūds beidzās, tā medaļa pč tika izcīnīta!
Es te vairāk runāju par Pana Šuplera laikiem, kad regulāri tika plovos, Arēna bija pārpildīta, TV auditorija gāza visus rekordus, bet heiteru banda, ar pērtiķbolistiem priekšgalā, parādījās jau tad

  +1 [+] [-]

, 2023-10-25 14:47, pirms 7 mēnešiem
PK pērtiķbolā rakstīja: Tādā gadījumā pie kuras kategorijas tu pieskaiti Dinamo heiterus, kuri n-tos gadus no sirds novēlēja mūsu Hokejistiem kāsienus un attiecīgi lūzeru sindromu uz PČ? Tādu kadru bija krietni vairāk nekā patreiz, tikai daži perdeļi uz pirkstiem skaitāmi
Tādi paši, kā tu, kas savukārt, novēl basketbolistiem kāsienus un noniecina panākumus.
Un starp citu - ar ko tu atšķiries? Tu ZA džekiem arī novēli kāst un ātrāk doties uz PČ, līdz ar to pašu tevis pieminēto lūzeru sindromu Tā kā pats vien atzīšti - pats esi pērtiķbolistu kastā.

     [+] [-]

, 2023-10-25 17:41, pirms 7 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Tādi paši, kā tu, kas savukārt, novēl basketbolistiem kāsienus un noniecina panākumus.
Un starp citu - ar ko tu atšķiries? Tu ZA džekiem arī novēli kāst un ātrāk doties uz PČ, līdz ar to pašu tevis pieminēto lūzeru sindromu Tā kā pats vien atzīšti - pats esi pērtiķbolistu kastā.
Aizdīķa gadījumā tie lūzera sindromi bieži vien kompensējas ar individuālo sniegumu un statistiku (ja vispār kompensējas) un, pats galvenais, tas nepārmetas uz izlases kodolu, atšķirībā no DR kadriem, kuri to kodolu veidoja, vismaz pirmajos atjaunotā DR gados

     [+] [-]

, 2023-10-25 18:33, pirms 7 mēnešiem
PK pērtiķbolā rakstīja: Es te vairāk runāju par Pana Šuplera laikiem, kad regulāri tika plovos, Arēna bija pārpildīta, TV auditorija gāza visus rekordus, bet heiteru banda, ar pērtiķbolistiem priekšgalā, parādījās jau tad
Vienmēresmu bijis pret kremļa projektu ģinamka un to neslēpu nekad.Atceros Vankūveras OS ,kad mūsējie pēc zāģa pret čehiem pēc znaroka vārdiem esot skatījušies raškas spēli pret Kanādu un jutuši līdzi krieviem.Ja zinātu kurš no izlases spēlētājiem tiešām bija par krieviem tolaik ,tad tiešām visa cieņa pret šo glumekli pazustu,lai gan par vienu tautas mīluli tas ir zināms no tā laika izlases pie tam īstenu latvieti.

     [+] [-]

, 2023-10-25 22:45, pirms 7 mēnešiem
kgbešņika un kremļa kuces savicka un gāzes kalvīša projektam no pirmās dienas sirsnīgi novēlēju neizdošanos! kamēr glupais proletariāts tērēja ģimenes naudu par dārgajām arēnas biļetē, ūdensalu un piesarkušām bietēm kopā ar purčika bidlām bauroja tikai riga tikai ģinamo😂