Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Avalanche" aizsargs Žirārs trauksmes, depresijas un alkoholisma dēļ vēršas NHL palīdzības programmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avalanche" aizsargs Žirārs trauksmes, depresijas un alkoholisma dēļ vēršas NHL palīdzības programmā
Semjuels Žirārs. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāju palīdzības programmā iestājies Kolorado "Avalanche" aizsargs Semjuels Žirārs. 25 gadus vecais hokejists pauda, ka trauksme un depresija viņu novedusi pie problēmām ar alkoholu.

Semjuels Žirārs šosezon aizvadījis 15 spēles, kurās izcēlies ar vieniem vārtiem un četriem punktiem, vidēji laukumā pavadot 20:37 minūtes. Pirms paziņojuma par viņa iestāšanos palīdzības programmā Žirārs bija izlaidis divas spēles.

Nav zināms, cik ilgu laiku prom būs Žirārs. Laukumā viņš varēs atgriezties, kad būs saņēmis zaļo gaismu no programmas administratoriem. Kamēr aizsargs būs prom no komandas, viņš turpinās saņemt algu.

"Esmu pieņēmis proaktīvu lēmumu tikt galā ar mentālo veselību – problēmu, kas nepieskatīta vilkusies pārāk ilgi. Trauksme un depresija noveda pie problēmām ar alkoholu," paziņojumā pauda Žirārs.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/colorado-ava...

     [+] [-]

, 2023-11-25 15:07, pirms pusgada
Visu cieņu čalim par atklātību. Lai atzītu savas atkarības, nepieciešama liela drosme.

     [+] [-]

, 2023-11-25 16:50, pirms pusgada
Piekrītu iepriekšējām komentāram