Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canucks" uzbrucējs jauno līgumu iesvēta ar divām piespēlēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canucks" uzbrucējs jauno līgumu iesvēta ar divām piespēlēm
Nilss Omans. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar 23 gadus veco uzbrucēju Nilsu Omanu. Zviedrs aizvadītajā naktī pirmo reizi šosezon devās NHL laukumā un nodemonstrēja pamanāmu sniegumu.

Nilss Omans sezonu sāka Vankūveras "Canucks" fārmklubā, 15 spēlēs iekrājot 15 punktus. Ja šajā sezonā viņam ir spēkā divvirzienu līgums, tad no nākamās sezonas zviedram būs vienvirziena līgums. Jaunā vienošanās uz diviem gadiem ir par 1,65 miljoniem dolāru.

Aizvadot pirmo NHL spēli šajā sezonā, Omans 5:1 uzvarā pret Sietlas "Kraken" izcēlās ar rezultatīvām piespēlēm Dakotas Džošua un Nilsa Hoglandera precīzajos metienos. Laukumā pavadot 14 ar pusi minūtes, Omans izdarīja vienu metienu un nopelnīja +3 lietderības koeficientu.

Omans pērn aizvadīja pirmo sezonu Ziemeļamerikā un debitēja NHL. 68 spēlēs viņš guva četrus vārtus un savāca 16 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/canucks/news/ca...