Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Drafta otrais numurs Kārlsons Anaheimai nepalīdzēs 4-6 nedēļas

Agris Suveizda

Drafta otrais numurs Kārlsons Anaheimai nepalīdzēs 4-6 nedēļas
Lēo Kārlsons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Anaheimas "Ducks" pavēstījusi, ka zviedru uzbrucējs Lēo Kārlsons savainojuma dēļ nevarēs spēlēt 4-6 nedēļas.

Anaheimas "Ducks" astoņu mājas spēļu sēriju naktī uz piektdienu sāka ar neveiksmi pret Kalgari "Flames" (0:3), taču bez zaudētas spēles zaudēja arī divus hokejistus. Sadursmē vidējā zonā spēle trešajā trešdaļā priekšlaikus bija galā talantīgajam Kārlsonam, bet pēdējās sekundēs ķermeņa lejasdaļas savainojumā iedzīvojās pieredzējušais čehu aizsargs Radko Gudass.

Ja Gudasa savainojuma nopietnība tiks izvērtēta pēc svētku brīvdienām, tad Kārlsona sakarā jau ir skaidrs, ka viņš ceļgala sānu saites sastiepuma dēļ izlaidīs no četrām līdz sešām nedēļām. Drafta otrais numurs, kuram rīt apritēs 19 gadu, debijas sezonā 23 spēlēs sakrājis 15 (8+7) punktus, astoņas soda minūtes un negatīvu lietderību -5. Pavasarī bijušais Rodrigo Ābola komandas biedrs debitēja pasaules čempionātā, Zviedrijas izlasē astoņās spēlēs tiekot pie pieciem (3+2) punktiem.

33 gadus vecais čehu aizsargs Gudass pagājušajā sezonā ar Floridas "Panthers" sasniedza Stenlija kausa finālu, bet vasarā pārgāja uz "Ducks", parakstot trīs gadu līgumu par 12 miljoniem ASV dolāru. Gudass šosezon 31 spēlē sakrājis deviņus (5+4) punktus, 65 soda minūtes un pozitīvu lietderību +7. Anaheimas "Ducks" bez Kārlsona un Gudasa mājas spēļu sēriju vakar turpināja ar zaudējumu Sietlas "Kraken" (2:3), bet ierindā ar lakrosa vārtiem atgriezās Trevors Zīgress.

Anaheimas "Ducks" ar 24 punktiem 33 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu Klusā okeāna divīzijā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/ducks/news/inju...

     [+] [-]

, 2023-12-25 16:01, pirms 5 mēnešiem
Nu vismaz nav Kāšons

     [+] [-]

, 2023-12-25 16:42, pirms 5 mēnešiem
kikiic rakstīja: Nu vismaz nav Kāšons
Bet tomēr nevarēja noturēties neuzrakstot "Lēo", nevis "Leo"...