Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makdeividam un Draizaitlam pa trim punktiem, Edmontonas "Oilers" 15. uzvara pēc kārtas

Agris Suveizda

Makdeividam un Draizaitlam pa trim punktiem, Edmontonas "Oilers" 15. uzvara pēc kārtas
Konors Makdeivids. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie panākumiem tika arī Detroitas "Red Wings", Monreālas "Canadiens", Bostonas "Bruins", Tampabejas "Lightning", Karolīnas "Hurricanes", Dalasas "Stars", Nešvilas "Predators" un Edmontonas "Oilers" komandas.

• Edmontonas "Oilers" mājās ar 3:0 pārspēja Čikāgas "Blackhawks" un svinēja 15. uzvaru pēc kārtas – 12 no tām ir pamatlaikā.

• Visos vārtu guvumos piedalījās ierastie uzbrukuma līderi Konors Makdeivids (2+1) un Leons Draizaitls (0+3), bet visus 27 metienus atvairīja Kelvins Pikārds, kurš pie 1:0 neielaida arī soda metienu.

• Iepriekšējo zaudējumu "Oilers" piedzīvoja pret Ņujorkas "Islanders", kas šonakt ar trim vairākumiem izglābās no 0:3, tomēr 58. minūtē zaudēja Patrika Ruā atgriešanās spēlē Monreālā (3:4). Visos Ņujorkas vārtos asistēja aizsargs Noā Dobsons, bet "Canadiens" labā trīs punkti uzvaras ripas autoram Šonam Monehenam (2+1).

• Sauso uzvaru mājās ar 3:0 izcīnīja arī Detroitas "Red Wings", kas sagādāja Filadelfijas "Flyers" ceturto neveiksmi pēc kārtas. Lūkasam Reimondam divas piespēles, Alekss Laions atvairīja visus 30 metienus.

• Līgas rezultatīvāko saraksta galvgalī atgriezies Ņikita Kučerovs (32+51), kurš ar 1+2 palīdzēja Tampabejas "Lightning" pārspēt Arizonas "Coyotes" (6:3) un svinēt septīto uzvaru astoņos mačos.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Red Wings – Flyers3:0
Canadiens – Islanders4:3
Senators – Bruins2:3 P
Lightning – Coyotes6:3
Hurricanes – Devils3:2
Stars – Ducks4:3 P
Wild – Predators2:3
Flames – Blue Jackets2:5
Oilers – Blackhawks3:0

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...