Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: Sorokins pēc uzvaras pār slovākiem: "Lieliski padevās pēdējā trešdaļa"

Šodien pasaules U18 meistarsacīkstēs hokejā Latvijas komanda pārspēja (5:3) vienaudžus no Slovākijas. Pēc spēles Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses dienestam iespaidos dalījās galvenais treneris Oļegs Sorokins un 31 no 34 metieniem atvairījušais Mikus Vecvanags.

Miks Indrašis gūst vārtus pret Zviedriju. Foto: IIHF
49

Ar atmiņām par 1/4 finālu: Latvija pret zelta pretendenti Zviedriju

Sestdien agro spēli pasaules čempionātā aizvadīs Latvijas valstsvienība, kas pulksten 13:20 spēkosies pret Ostravas apakšgrupas galveno favorīti un zelta pretendenti Zviedriju, kura nav zaudējusi nevienu punktu. Tiešraide LTV7 kanālā.
Elvis Merzļikins. Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Vārtos pret Zviedriju Mezļikins, uz rezervistu soliņa - Vītols

Pirms šīs pēcpusdienas spēles pasaules čempionātā pret Zviedriju Latvijas hokeja izlases treneru korpuss izšķīries par vārtu drošības uzticēšanu Elvim Merzļikinam. Savukārt kā otrais vārtsargs pieteikts Ēriks Vītols, atstājot Kristeru Gudļevski tribīnēs.
Arvils Bergmanis (centrā) Latvijas izlases pārbaudes mačā pret Šveici. Foto: LHF
17

Latvijas sastāvā pirms spēles pret Zviedriju pieteikts Bergmanis un Vītols

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš sarunā ar medijiem pēc šī rīta valstsvienības treniņa atklāja, ka rītdienas spēlei pret Zviedriju plānots pieteikt aizsargu Arvilu Bergmani, tāpat arī tiek domāts par vārtsarga Ērika Vītola pieteikšanu, jo "principā mums jāpiesaka visi puiši, kas ir ar mums šeit", sacīja Vītoliņš. Dienas gaitā tas tika paveikts arī oficiāli, IIHF mājaslapā Vītola un Bergmaņa vārdiem parādoties Latvijas izlases PČ2024 pieteikumā.