Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" un "Avalanche" pirmie zaudējumi, Stemkosam 196. vārti vairākumā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Bruins" un "Avalanche" pirmie zaudējumi, Stemkosam 196. vārti vairākumā
Stīvens Stemkoss un Breidens Points. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītas vairākas regulārā turnīra spēles. Pirmos zaudējumus sezonā piedzīvojušas Bostonas "Bruins" un Kolorado "Avalanche", piekāpjoties attiecīgi Anaheimas "Ducks" (3:4 P) un Pitsburgas "Penguins" (0:4).

• Bostonas "Bruins", kas līdz šim bija tikusi pie sešām uzvarām sešos mačos, ar 3:4 pagarinājumā atzina Anaheimas "Ducks" pārākumu. Uzvaras vārtus pagarinājumā guva Mesins Maktavišs.

• "Bruins" pirms noslēdzošās trešdaļas atradās vadībā ar 3:1, tomēr "Ducks" izdevās atspēlēties un pagarinājumā uzvarēt. Interesanti, ka visas trīs mača zvaigznes bija tieši no "Bruins" komandas – pirmā ar 1+1 bija Dāvids Pastārņāks.

• Kolorado "Avalanche" piedzīvoja sauso zaudējumu pret Pitsburgas "Penguins" (0:4). Līdz ar to Kolorado vienība piedzīvojusi pirmo zaudējumu šosezon.

• Tristans Džerijs "Penguins" vārtos atvairīja visus "Avalanche" izdarītos metienus. Viesi uzbruka "Penguins" vārtiem 31 reizi. Spēles varonis uzbrukumā bija Railijs Smits, kurš "Avalanche" vārtos iemeta divas ripas.

• Tampabejas "Lightning" savā laukumā sagrāva Sanhosē "Sharks" (6:0), kas šobrīd ir viena no vājākajām komandām visā NHL. Tampas spēlētāji kopumā izpildīja 31 metienu.

• "Sharks" sezonu iesākusi ar bilanci 0-6-1. Pēdējo uzvaru regulārā turnīra ietvaros "Sharks" izcīnīja aizvadītā gada aprīlī. Tas nozīmē, ka Sanhosē bez uzvarām ir jau 13 spēlēs pēc kārtas.

• Stīvens Stemkoss spēli noslēdza ar 1+1. Vārtus 33 gadus vecais kanādietis guva vairākumā. Tie viņam bija 196. vārti vairākumā karjerā, pārstāvot "Lightning".

• Sezonu neveiksmīgi turpina arī Edmontonas "Oilers". Tā, spēlējot bez savainotā Konora Makdeivida, ar 0:3 piekāpās Ņujorkas 'Rangers". "Oilers" šosezon septiņās spēlēs izcīnījusi tikai vienu uzvaru. Uzvarētāju rindās 1+1 aizsargam Breidenam Šneideram.

• Sauso uzvaru aizvadītajā naktī izcīnīja arī Sentluisas "Blues", kas ar 3:0 pārspēja Kalgari "Flames". Interesanti, ka "Blues" vārtsargs Džoels Hofers kļuvis par trešo jaunāko vārtu vīru komandas vēsturē, kurš ticis pie sausās uzvaras.

• 23 gadus un 88 dienas vecais Hofers atvairīja visus 27 metienus, kurus izpildīja "Flames". Šī viņam bija otrā spēle šosezon. Pirmajā viņš ielaida sešus vārtus zaudējumā pret Arizonas "Coyotes" (2:6).

NHL rezultāti, 27.oktobris

SpēleRezultāts
Oilers – Rangers0:3
Flames – Blues0:3
Stars – Maple Leafs1:4
Islanders – Senators3:2
Flyers – Wild6:2
Hurricanes – Kraken3:2 P
Penguins – Avalanche4:0
Lightning – Sharks4:0
Red Wings – Jets1:4
Bruins – Ducks3:4 P

     [+] [-]

, 2023-10-27 13:39, pirms 7 mēnešiem
vairākumā vārtus guvušo spēlētāju top10 iespaidīgs pēc uzvārdiem