Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" nekomentē Perija statusu un negaida uzbrucēju tuvākajā nākotnē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blackhawks" nekomentē Perija statusu un negaida uzbrucēju tuvākajā nākotnē
Korijs Perijs. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Čikāgas "Blackhawks" pēdējās trīs spēlēs nav piedalījies uzbrucējs Korijs Perijs. Klubs atteicies no komentāriem, vien norādot, ka tuvākajā nākotnē 38 gadus vecais hokejists laukumā nebūs redzams.

Korijs Perijs trešdien nedevās laukumā 3:7 zaudējumā pret Kolumbusas "Blue Jackets", turpinājumā nepiedaloties komandas treniņos un arī 4:3 pagarinājuma uzvarā pret Toronto "Maple Leafs", un 2:4 zaudējumā pret Sentluisas "Blues". Šosezon 16 mačos veterāns atzīmējies ar četriem vārtiem un piecām piespēlēm, un rezultatīvāk par viņu spēlējuši tikai Konrs Bedārds (17 punkti), Filips Kuraševs (12) un Džeisons Dikinsons (11).

Atbildot uz jautājumu, vai Perija prombūtne saistīta ar iespējamu maiņas darījumu, Čikāgas "Blackhawks" ģenerālmenedžeris Kails Deividsons teica, ka būtu bezatbildīgi izslēgt kādu no iespējamajiem scenārijiem, tomēr plašākus komentārus viņš nesniedza. Tikmēr Perija aģents Pets Moriss norādīja, ka hokejists nav kopā ar "Blackhawks" personīgu iemeslu dēļ un ka viņa ģimene novērtētu privātumu.

Perijs pievienojās "Blackhawks" 29. jūnijā, atceļojot maiņā no Tampabejas "Lightning", bet dienu vēlāk parakstīja līgumu uz vienu sezonu par četriem miljoniem dolāru. Viņš bija viens no trim pieredzējušiem uzbrucējiem, kurus Čikāga ieguva, gatavojoties Bedārda debijai NHL. Sastāvu papildināja arī Niks Folino un Teilors Hols, kuram gan krustenisko saišu plīsuma dēļ sezona jau beigusies.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/corey-perr...