Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers turpina atlabšanu un mājas spēļu sērijā vēl nepiedalīsies

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugers turpina atlabšanu un mājas spēļu sērijā vēl nepiedalīsies
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" galvenais treneris Riks Tokets norādījis, ka Teodors Bļugers turpina atlabt un ka latviešu centrs drīzumā varētu atgriezties uz ledus, taču mājas spēļu sērijā tas vēl nenotiks.

Vankūveras "Canucks" trīs mājas spēļu sēriju ievadīja, aizvadītajā naktī atstājot sausā Sentluisas "Blues" – 5:0. Šonakt pretī stāsies Ņujorkas "Rangers", bet pēc divām brīvdienām gaida duelis pret Nešvilas "Predators".

"Tedijam tika veikts vēl viens rentgens, un viņa atlabšana iet pēc grafika. Izskatās labi, un domāju, ka jau drīz viņš atsāks slidot," teica Riks Tokets.

Teodors Bļugers savainojumā iedzīvojās 6. oktobrī, kad pārbaudes spēlē pret Kalgari "Flames" bloķēja metienu. Cieta centra uzbrucēja potīte.

"Ja tagad ritētu izslēgšanas spēles, esmu drošs, ka viņš varētu spēlēt jau pēc dažiem treniņiem. Taču mēs tā nedarīsim. Viņš smagi strādā ārpus ledus, taču laukumā – tas ir pavisam citādi nekā trenažieru zālē," pauda Tokets, norādot, ka Bļugeram pirms atgriešanās vajadzēs aizvadīt vairākus treniņus uz ledus.

Spēlējot bez savainotā ceturtās maiņas centra, "Canucks" iekrājusi 5-2 bilanci un ieņem otro vietu Klusā okeāna divīzijā, atpaliekot tikai no NHL čempiones Lasvegasas "Golden Knights" (7-1), kuru Bļugers pārstāvēja pagājušās sezonas izskaņā.

Izmantotie resursi:
https://thehockeynews.com/nhl/vanco...

  +1 [+] [-]

, 2023-10-28 14:05, pirms 7 mēnešiem
Traumatisks čalis, uz izlasi!

     [+] [-]

, 2023-10-28 15:30, pirms 7 mēnešiem
Makleins rakstīja: Traumatisks čalis, uz izlasi!
Grūti nosaukt par traumatisku- viņam ir tikai 1 sezona kopš mauc ZA Pro līgās ar mazāk kā 50 spēlēm un tā pati bija Covid sezona ar 56 spēlēm. Pārējās sezonās, ja neskaita pirmo īto AHL sezonu ar 54 spēlēm Tedijam nav bijusi sezona ar mazāk kā 60 regulārās sezonas spēlēm AHL/NHL. Viņa spēles stilam - ļoti solīdi.

     [+] [-]

, 2023-10-28 15:58, pirms 7 mēnešiem
Savedīs sevi kopā un Canucks varēs turpināt iesākto, malačagas komanda!

     [+] [-]

, 2023-10-28 16:24, pirms 7 mēnešiem
Šitas atgādina kostju, kjipa uz slimības kapas, bet īstenībā uzsēdies uz korķa un bliež iekšā 24/7

     [+] [-]

, 2023-10-28 17:56, pirms 7 mēnešiem
Paldies, vismaz kautkāda informācija