Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikinam 31 atvairījums, "Blue Jackets" pagarinājumā piekāpjas "Devils"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Merzļikinam 31 atvairījums, "Blue Jackets" pagarinājumā piekāpjas "Devils"
Timo Maiers pārspēj Elvi Merzļikinu pagarinājumā. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Trešo zaudējumu pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piedzīvojusi Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets". Tā viesos ar 3:4 pagarinājumā atzina Ņūdžersijas "Devils" pārākumu. Merzļikins stājās vārtos pēc vienas spēles izlaišanas un atvairīja 31 no 35 pretinieku metieniem.

Elvis Merzļikins, kurš izlaida iepriekšējo komandas spēli, zaudējumā pret "Devils" (3:4 P) atvairīja 31 no 35 pretinieku metieniem.

• Kopumā šosezon Merzļikins piedalījies 22 spēlēs, kuru laikā palīdzējis savai komandai izcīnīt septiņas uzvaras. Viņa atvairīto metienu procents ir 90.7%, savukārt savos vārtos latvietis vidēji ielaidis 3.20 ripas.

Blue Jackets šajā spēlē trīs reizes ļāva pretiniekiem atspēlēties. Pirmā perioda septītajā minūtē Džeiks Bīns atklāja spēles rezultātu (1:0), bet Ondržejs Palāts pēc nepilnām četrām minūtēm panāca 1:1.

• Otrajā periodā "Blue Jackets" vēlreiz izvirzījās vadībā, savukārt trešā perioda 16. minūtē Dosons Mersers prata vēlreiz panākt līdzsvaru uz tablo (2:2).

• Kat atlikušas bija nepilnas trīs minūtes līdz pamatlaika beigām, Jegors Čiņakovs izgāja viens pret vārtsargu un raidīja ripu vārtos. "Blue Jackets" panāca 3:2, tomēr "Devils" nepadevās.

• Perioda 19. minūtē Merzļikinu trešo reizi spēlē pārspēja Lūks Hjūzs, kurš veica lielisku reidu no savas laukuma puses, noslēdzot šo skrējienu ar precīzu metienu (3:3).

Uzvaras vārtus guva šveicietis Tīmo Meiers. 27 gadus vecais hokejists nonāca aci pret aci ar Merzļikinu un prata ripu ievirzīt vārtos – 4:3.

• "Blue Jackets" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas. 36 spēlēs tā pratusi izcīnīt 29 punktus, kas ļauj ieņemt astoto vietu Metropolitēna divīzijā.

• 2023. gadā "Blue Jackets" palikušas vēl divas spēles. 30. decembrī savā laukumā jāuzņem Toronto "Maple Leafs", savukārt 31. decembrī jeb gada pēdējo dienā tā izbraukumā tiksies ar Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres".

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSV+PPtiMetieni+/-SMVairākumā
Teodors BļugersCanucks204+81228 (14.3%)+790+0
Zemgus GirgensonsSabres202+0227 (7.4%)-370+0
AizsargsKlubsSV+PPtiMetieni+/-SMVairākumā
Uvis BalinskisPanthers181+1218 (5.6%)060+0
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMinSausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets227-8-690.7%657/7243.2012550

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2023-12-28 08:54, pirms 5 mēnešiem
Ta nu treneris iedeva Elvim mācību, nosēdinot vienā spēlē uz beņķa, kas tāpat izskatījās loģiska. No Kolumbusas neko vairs negaidu šajā sezonā, bet no Elvja vismaz cienījamus vārtsarga status, kas viņam ļautu turpināt savu karjeru NHL.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-28 08:55, pirms 5 mēnešiem
Merzļikinam Sportacentrā un Rīgas Klondaikās noderētu tāds pats atraktīvs fanu pulciņš, kāds ir Bertānam Rūjienā. Čalim jāpalīdz sapurināties!

  +1 [+] [-]

, 2023-12-28 08:58, pirms 5 mēnešiem
Kolumbusai talants izlaist uzvaru no rokām.Kas attiecās uz Elvi,ja viņš spēlē ,tad visa šī saceltā ažiotāza,gan ar maiņu,gan nesaskaņām treniņos,gan ar pēdējo kautiņu nav nekas vairāk kā reklāmas triki,lai arī tur būtu nedaudz taisnības.Ja Elvi neviens cits klubs negribēs,tad Kolumbusā viņš arī paliks līdz kontrakta beigām,ja vien tas netiks izpirkts.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-28 08:59, pirms 5 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Ta nu treneris iedeva Elvim mācību, nosēdinot vienā spēlē uz beņķa, kas tāpat izskatījās loģiska. No Kolumbusas neko vairs negaidu šajā sezonā, bet no Elvja vismaz cienījamus vārtsarga status, kas viņam ļautu turpināt savu karjeru NHL.
Un kā? Kā vērtē statistiku?

     [+] [-]

, 2023-12-28 09:23, pirms 5 mēnešiem
alguns rakstīja: Kolumbusai talants izlaist uzvaru no rokām.Kas attiecās uz Elvi,ja viņš spēlē ,tad visa šī saceltā ažiotāza,gan ar maiņu,gan nesaskaņām treniņos,gan ar pēdējo kautiņu nav nekas vairāk kā reklāmas triki,lai arī tur būtu nedaudz taisnības.Ja Elvi neviens cits klubs negribēs,tad Kolumbusā viņš arī paliks līdz kontrakta beigām,ja vien tas netiks izpirkts.
Jā, lai Elvi aizmainītu prom, kādam ņēmējam ir jāiekļaujas ne tikai algu griestos, bet jāpiedāvā Kolumbusai kaut kas garšigs...

     [+] [-]

, 2023-12-28 09:35, pirms 5 mēnešiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Jā, lai Elvi aizmainītu prom, kādam ņēmējam ir jāiekļaujas ne tikai algu griestos, bet jāpiedāvā Kolumbusai kaut kas garšigs...
kāds mēsliņš un 3 vai 2 pirmā/otrā raunda drafta pikus,

     [+] [-]

, 2023-12-28 10:02, pirms 5 mēnešiem
marcco rakstīja: kāds mēsliņš un 3 vai 2 pirmā/otrā raunda drafta pikus,
Viņi par Elvi, visticamāk grib top6 uzbrucēju vai top6 aizsargu + piku. Tikai ja viņi to grib dabūt, tad komandai, tajā skaita trenerim būtu jāpalīdz Elvim, kaut mākslīgi celt statistiku nevis pretējais.

     [+] [-]

, 2023-12-28 10:05, pirms 5 mēnešiem
alguns rakstīja: Kolumbusai talants izlaist uzvaru no rokām.Kas attiecās uz Elvi,ja viņš spēlē ,tad visa šī saceltā ažiotāza,gan ar maiņu,gan nesaskaņām treniņos,gan ar pēdējo kautiņu nav nekas vairāk kā reklāmas triki,lai arī tur būtu nedaudz taisnības.Ja Elvi neviens cits klubs negribēs,tad Kolumbusā viņš arī paliks līdz kontrakta beigām,ja vien tas netiks izpirkts.
Sūdīga reklāma. TIe visi triki nosit cenu un apgrūtina maiņu. Ja Kolumbusa nav mainījusies (precīzāk ģm mērķi) tad viņu acīs Elvja cena ir top maiņu uzbrucējs/aizsargs un vēl kāds drafts bonusā. Ja viņi grib kaut ko attāli līdzīgu sagaidīt - ir jākāpj statistikai. Sniegums salīdzinot ar pērno ir uzlabojies, bet ne tik ļoti, lai kombinācijā ar algu, kāds gribetu par viņu atdot ko ļoti vērtīgu. Pieliekot klāt tevis pieminētos konfliktus un "nesmukumus" tiek parādīts - mēs gribam tikt vaļā. Un ja tu zini, ka kāds no kāda grib tikt vaļā, tad tu zini, ka būs gatavi saņemt mazāk - vājāku paciņu maiņā, vai saglabāt palielu daļu Elvja algas. Pilnam konfliktam vēl Elvim kaut caur puķēm jāpasaka, ka grib maiņu un tad jau viņu aizmainīt būs praktiski nereāli.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-28 10:19, pirms 5 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Sūdīga reklāma. TIe visi triki nosit cenu un apgrūtina maiņu. Ja Kolumbusa nav mainījusies (precīzāk ģm mērķi) tad viņu acīs Elvja cena ir top maiņu uzbrucējs/aizsargs un vēl kāds drafts bonusā. Ja viņi grib kaut ko attāli līdzīgu sagaidīt - ir jākāpj statistikai. Sniegums salīdzinot ar pērno ir uzlabojies, bet ne tik ļoti, lai kombinācijā ar algu, kāds gribetu par viņu atdot ko ļoti vērtīgu. Pieliekot klāt tevis pieminētos konfliktus un "nesmukumus" tiek parādīts - mēs gribam tikt vaļā. Un ja tu zini, ka kāds no kāda grib tikt vaļā, tad tu zini, ka būs gatavi saņemt mazāk - vājāku paciņu maiņā, vai saglabāt palielu daļu Elvja algas. Pilnam konfliktam vēl Elvim kaut caur puķēm jāpasaka, ka grib maiņu un tad jau viņu aizmainīt būs praktiski nereāli.
Vai tu ar to gibi pateikt, ka visreālākais variants ir līguma izpirkšana?
Ja tā, tad arī dažu trolļu regulārās pērles par Šveici var tomēr piepildīties

     [+] [-]

, 2023-12-28 10:32, pirms 5 mēnešiem
Zvirgzdiņu Pivars rakstīja: Vai tu ar to gibi pateikt, ka visreālākais variants ir līguma izpirkšana?
Ja tā, tad arī dažu trolļu regulārās pērles par Šveici var tomēr piepildīties
Reālākais ir spēlēs līdz līguma beigām vai līdz brīdim, kad pats prasīs maiņu un sāks līdzīgus pigorus, kā Laine, līdz nonāsa tieši Kolumbusā. Izpirkšana Elvim nebūtu sliktākais variants. Saņem savu piķi un varētu noslēgt mazakumu līgumu ar jebkuru NHL komandu, kurai viņš interesē. Par mazāku līgumu vārtsargs ar viņa potenciālu un jau esošo pieredzi būtu pietiekami gards kumoss komandām ar nestabilu vārtsargu līniju vai itkā labu 1. nr, taču bez laba 2. nr, vai tam 1. nr esot diezgan traumatiskam. Šveice viņam nu nekādīgi nedraud, ja vien pats neizdomā tīties mājās.

     [+] [-]

, 2023-12-28 12:20, pirms 5 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Merzļikinam Sportacentrā un Rīgas Klondaikās noderētu tāds pats atraktīvs fanu pulciņš, kāds ir Bertānam Rūjienā. Čalim jāpalīdz sapurināties!
būtu grūti viņam kādu klondžu iekarot ar tādu muti. vienīgi mošk ļepājas feņku, kur vesnais ivīts apgrozas. klondžas tomēr elitāras iestādes, ne kaut kādu pohainu ivīšu feņkas.

     [+] [-]

, 2023-12-28 13:49, pirms 5 mēnešiem
Kurš ir idiots???

     [+] [-]

, 2023-12-28 14:06, pirms 5 mēnešiem
hokejists77 rakstīja: Kurš ir idiots???
Tu