Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensona komanda izcīna pirmo sauso panākumu šosezon

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Girgensona komanda izcīna pirmo sauso panākumu šosezon
Bufalo "Sabres" vārtsargs Uko-Peka Lūkonens. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ceturto uzvaru šosezon aizvadītajās deviņās spēlēs izcīnīja uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", savā laukumā neatstājot daudz variantu Kolorādo "Avalanche" – 4:0.

Šosezon ar diviem vārtu guvumiem atzīmējušais Girgensons šovakar uz ledus pavadīto 12 minūšu laikā bija pārāks 33,3% iemetienu un pielietoja spēka paņēmienu.

Par sešiem metieniem pa vārtiem vairāk (29-23) nekā pretinieki veikušie "Sabres" hokejisti rezultātu pirmoreiz izmainīja 11. minūtē, kad ceturto rezultatīvo metienu sezonā veica 21 gadu vecais vācu uzbrucējs Džons-Džeisons Peterka.

Otrajā trešdaļā krievu vārtsargs Aleksandars Georgijevs kapitulēja pēc Keisija Mitelstada metiena ātrā uzbrukuma noslēgumā un Taisona Džosta raidījuma. Kanādieša Džosta pirmajā vārtu guvumā sezonā filigrāni piespēlēja Alekss Taks.

Perioda izskaņā un nākamajā trešdaļā mājinieki izturēja trīs skaitliskos mazākumus pēc kārtas, trīs minūtes pirms pamatlaika noslēguma zviedru aizsargam Rasmusam Dalīnam ripu metot tukšos vārtos un nopelnot savu devīto (2+7) punktu sezonā.

Astoņus punktus nopelnījusī "Sabres" Austrumu konferences kopvērtējumā pakāpās uz 14. pozīciju. Astoņās cīņās 12 punktus sakrājusī "Avalanche" ir Rietumu konferences vicelīdere.

Bufalo vienības nākamā spēle notiks naktī uz ceturtdienu Filadelfijā.

Izmantotie avoti:
https://www.nhl.com/

  +1 [+] [-]

, 2023-10-29 23:26, pirms 7 mēnešiem
Izcili, malači..... tā tik turpināt💪

     [+] [-]

, 2023-10-30 06:39, pirms 7 mēnešiem
Tas labi, bet sc neatrodu informāciju par spēli Edmontonā uz kuru ieradās 55+k skatītāju, daži pat bija no Kalgari atbraukuši