Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Prometey'' prezidents pikts pēc VEF mača, atklāti kritizējot basketbolistus

''Prometey'' prezidents pikts pēc VEF mača, atklāti kritizējot basketbolistus
''Prometey'' komanda. Foto: ''Prometey''

Ukrainas basketbola komandas ''Prometey'' prezidents Volodimirs Dubinskis pēc svētdien izcīnītās uzvaras pār ''VEF Rīga'' apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā nebija priecīgs par redzēto sniegumu, sociālajā tīklā ''Facebook'' kritizējot lielāko daļu kluba basketbolistus un solot mainīt pusi komandas, ja sniegums neuzlabosies.

Vakar apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgas turnīrā uzvaru svinēja ''Prometey'', kas ar 70:66 pārspēja ''VEF Rīga'' komandu. Lai arī turnīrā tā joprojām cīnās bez zaudējumiem, demonstrētais sniegums nepārliecināja kluba prezidentu Volodimiru Dubinski, kurš kritizēja klubu sociālajā tīklā ''Facebook''.

''Mēs uzvaram, taču parādītais sniegums man nepatika. Izjutu vilšanos. Kur pazudis trenera Ginzburga ierastais spēles stils - ātra spēle ar kombinācijām? Markuss Kīns pavisam noteikti ir talantīgs, taču izskatās, ka savus komandas biedrus viņš neredz vispār un domā tikai par savu personīgo statistiku. Izņemot Tkačenko, arī Ukrainas spēlētāji līdz šim pievīluši, īpaši Ilja Sidorovs. Godīgi sakot, nesaprotu, kas notiek. Spēlējot šādu basketbolu, varam nemaz nesapņot par trofejām Eiropā. Kādu laiku vēl vērošu notikumus no malas, aprunāšos ar partneriem, bet, ja situācija nemainīsies, iespējams, puse komandas būs jāmaina,'' pikts bija kluba prezidents.

Starpsezonā klubs piedzīvoja nopietnas pārmaiņas. No ārzemniekiem tajā palika vien Keilebs Agada un Ondržejs Balvins, tāpat vienībā joprojām spēlē atsevišķi ukraiņu basketbolisti. Ja apvienotajā līgā sezona iesākta ar piecām uzvarām tikpat spēlēs, tad ULEB Eirokausā pirmo četru maču laikā divas uzvaras un divi zaudējumi.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/V.Dubinsky...


, 2023-10-30 09:32, pirms 7 mēnešiem
kas maksā- tās arī pasūta mūziku!
, 2023-10-30 09:46, pirms 7 mēnešiem
Tad jau vakar nemaz tik viegli prometey negāja, kā daudzi domā
, 2023-10-30 10:27, pirms 7 mēnešiem
Ja visas iepriekšējās 4 pagalma spēles Prometey uzvarēja un švakākā uzvara bija tikai ar +15, tad uzvara ar +4 ir ļoooti slikts rādītājs...
, 2023-10-30 10:32, pirms 7 mēnešiem
#22924 rakstīja: Ja visas iepriekšējās 4 pagalma spēles Prometey uzvarēja un švakākā uzvara bija tikai ar +15, tad uzvara ar +4 ir ļoooti slikts rādītājs...
Nu, ļoti lielā mērā uzvara bija dēļ spēles paša sākuma, 5min VEF meta garam brīvus metienus un uzreiz dabūja savus -15, ko pēctam atspēlēja. Ja komandai ir x5 lielāks budžets - gribētos, lai nav mazāk par +10 lielāko spēles daļu. Sevišķi zinot, ka galvenajā turnīrā arī viss neiet spoži
, 2023-10-30 11:04, pirms 7 mēnešiem
Laikam esmu palaidis garām - kur ir intervija ar Latvijas kluba VEF pārstāvjiem?
, 2023-10-30 11:16, pirms 7 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Laikam esmu palaidis garām - kur ir intervija ar Latvijas kluba VEF pārstāvjiem?
Šis ir ļoti labs jautājums. Agrāk vismaz kaut kas bija no vadītāju un treneru puses, pašlaik absolūti nekas
, 2023-10-30 11:39, pirms 7 mēnešiem
Real Rebel rakstīja: Tad jau vakar nemaz tik viegli prometey negāja, kā daudzi domā
Gāja viegli, patiesībā kruīzā aizbrauca pēc uzvaras. Vienkārši kluba prezis gribēja lai spēlētāji spēlē un uzvar nevis ar pusspēku bet attiecas profesionālāk. Iedomājies kas būtu ja Prometey ieliktu sestajā? Nopērtu to tavu VEF kā mazos. Vienīgais jautājums šeit ir, ko un kur varēja pielikt vefs, lai uzvarētu? Praktiski neko, lūk arī rezultāts un atbilde.
, 2023-10-30 12:10, pirms 7 mēnešiem
MazaFaka5 rakstīja: Gāja viegli, patiesībā kruīzā aizbrauca pēc uzvaras. Vienkārši kluba prezis gribēja lai spēlētāji spēlē un uzvar nevis ar pusspēku bet attiecas profesionālāk. Iedomājies kas būtu ja Prometey ieliktu sestajā? Nopērtu to tavu VEF kā mazos. Vienīgais jautājums šeit ir, ko un kur varēja pielikt vefs, lai uzvarētu? Praktiski neko, lūk arī rezultāts un atbilde.
Kads sestais, sitam prometejam nekada sestaa nav, cita lieta ka vefam pat tresaa nav.
, 2023-10-30 12:16, pirms 7 mēnešiem
MazaFaka5 rakstīja: Gāja viegli, patiesībā kruīzā aizbrauca pēc uzvaras. Vienkārši kluba prezis gribēja lai spēlētāji spēlē un uzvar nevis ar pusspēku bet attiecas profesionālāk. Iedomājies kas būtu ja Prometey ieliktu sestajā? Nopērtu to tavu VEF kā mazos. Vienīgais jautājums šeit ir, ko un kur varēja pielikt vefs, lai uzvarētu? Praktiski neko, lūk arī rezultāts un atbilde.
Nu ja tā būtu, tad beigas viņi nebūtu pieļāvuši tādu pārsvaru.

Tas ir tas pats, kas pērn vef ar zemākām komandām. Ja komandas nevilka līdzi, tad pāris minūtēs uztaisīja pārsvaru un viss. Tās, kuras spēja vilkt līdzi cīnījās par uzvaru
, 2023-10-30 12:28, pirms 7 mēnešiem
Tāda jau ir taktika komandām, kas ir vājākas. Turēties līdzi līdz beigam un tad jau viss kaut kas var gadīties. Vakar Prometey nespēlējalabako basketbolu un VEF bija iespēja aizķerties. Diemžēl nebija, kas to izdara. Dairis nav formā...
, 2023-10-30 13:37, pirms 7 mēnešiem
vienkārši Anatolijs rakstīja: kas maksā- tās arī pasūta mūziku!
Ne vienmēr, Bertāns piemēram veikli visu NBA "apisis" viņam maksā, bet var benchu sildīt!
, 2023-10-30 14:22, pirms 7 mēnešiem
GeraIt of Rivia rakstīja: Ne vienmēr, Bertāns piemēram veikli visu NBA "apisis" viņam maksā, bet var benchu sildīt!
Ne tikai Bertāns. Bija jau tāds Biedriņš arī...
, 2023-10-30 14:31, pirms 7 mēnešiem
Ja ''Prometey'' prezidents ir neapmierināts par komandas sniegumu, ko lai saka par VEF? Vai tiešām neviens no vadības neredz, ka Gailītis kā treneris vairs nevelk? Jau 8-to gadu galvenais treneris, bet gau no gada komandas sniegums pasliktinās. Cik saprotu VEF ir tāds čomaku biznesa projekts, Viens otru neaiztiek un visiem labi.
, 2023-10-30 15:59, pirms 7 mēnešiem
apollon1313 rakstīja: Ja ''Prometey'' prezidents ir neapmierināts par komandas sniegumu, ko lai saka par VEF? Vai tiešām neviens no vadības neredz, ka Gailītis kā treneris vairs nevelk? Jau 8-to gadu galvenais treneris, bet gau no gada komandas sniegums pasliktinās. Cik saprotu VEF ir tāds čomaku biznesa projekts, Viens otru neaiztiek un visiem labi.
Nepiekritīšu, ka gadu no gada viss pasliktinās. Pēdējos gados ne LBL, ne kausā neko pret VEF neviens nevar izdarīt. Jā, ir problēmas komplektācijā un līdz ar to problēmas Eiropā. Bet sezona vēl nav galā. Un kurš tad būs tas labais treneris? Umbraško? Fogels? Mazurs? Nu kommon
, 2023-10-30 16:21, pirms 7 mēnešiem
chankers rakstīja: Nepiekritīšu, ka gadu no gada viss pasliktinās. Pēdējos gados ne LBL, ne kausā neko pret VEF neviens nevar izdarīt. Jā, ir problēmas komplektācijā un līdz ar to problēmas Eiropā. Bet sezona vēl nav galā. Un kurš tad būs tas labais treneris? Umbraško? Fogels? Mazurs? Nu kommon
šo es arī nesaprotu, papildus, slikti jau bija tikai pērn. Iepriekš tak bija laba sezona, pat ļoti laba
Arnaldo Toro (#12) aizsardzībā pret Kamaku Hepu. Foto: Andris Grīnbergs
39

"Melnā nāve" nopļauj Klusā okeāna trio un tuvojas Latvijas titulam

VEF basketbolisti svētdien, 19. maijā, izbraukuma spēlē Rīgas arēnā uzvarēja "Rīgas Zeļļus" ar 90:79, Latvijas finālsērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-1. Piektā spēle 22. maijā plkst. 20:00 "Rimi" OC.
"Rīgas Zeļļu" galvenais treneris Juris Umbraško un prezidents Edgars Buļs. Foto: Andris Grīnbergs/Rīgas Zeļļi
1

''Zeļļi'' nosmeļ krējumu: sezonas trenera balva tiek Umbraško, klubam - labākais mārketings

Latvijas Basketbola savienība (LBS) turpina apbalvot sezonas izcilniekus vairākās kategorijās. Par sezonas labāko treneri atzīts ''Rīgas Zeļļu'' galvenais stratēģis Juris Umbraško, bet pašam klubam tikusi balva par labāko mārketingu.
Dāvids Vīksne. Foto: Andris Grīnbergs
8

Pirmo reizi kopš 2019. gada LBL finālspēle norisināsies "Arēnā Rīga"

Latvijas čempionāta ceturtā finālsērijas cīņā šodien pulksten 15:00 norisināsies "Arēnā Rīga", kur sērijas pirmo uzvaru (1-2) guvušie "Rīgas Zeļļi" uzņems desmitkārtējo čempionvienību "VEF Rīga". Spēli tiešraidē translēs LTV7.