Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko jaunais gads sāksies ar Brisbenas "WTA 500" otro kārtu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko jaunais gads sāksies ar Brisbenas "WTA 500" otro kārtu
Aļona Ostapenko. Foto: Imago/tennisphoto/Scanpix

Austrālijas trešajā lielākajā pilsētā Brisbenā šonakt tika aizvadīta "WTA 500" turnīra izloze. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko gaidīs pretinieci otrajā kārtā.

Izlozē noskaidrojās, ka turnīra trešais numurs Aļona Ostapenko (WTA 13.) vispirms cīnīsies pret amerikānieti Peitoni Stērnsu (#49) vai itālieti Kamilu Džordži (#53).

Pēc maternitātes pauzes atgriezīsies četrkārtējā "Grand Slam" čempione, pasaules ranga ekslīdere Naomi Osaka (Japāna). Pirmajā kārtā japānieti eksaminēs vāciete Tamara Korpača (WTA 84.), kura pagājušo sezonu noslēdza ar karjeras nozīmīgāko titulu, triumfējot Kluža-Napokas "WTA 250". Ostapenko un Osakas tikšanās iespējama trešajā kārtā jeb 1/8 finālā.



Austrālijā paralēli risinās izlašu turnīrs "United Cup" - atlasē Latvijas vadošā tenisiste finišēja pirmā zem svītras. Brisbenas "WTA 500" tādējādi sacentīsies uz izlašu turnīru netikušās spēlētājas, tostarp lielā skaitā tā saucamās neitrālās sportistes. Turklāt atteicās divas sākotnēji pieteiktās zvaigznes - čehiete Karolīna Muhova (WTA 8.) un amerikāniete Medisona Kīza (WTA 12.). Līdz ar to Brisbenas turnīra 1.-8. numuru saraksts izskatās savdabīgi.

Brisbenas "WTA 500" turnīrs uz cietā seguma risināsies no 31. decembra līdz 7. janvārim. Mūsu tenisistes starta cīņa notiks, domājams, otrdien vai trešdien.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2023-12-30 10:41, pirms 4 mēnešiem
Krieva uz krievas, izskatās pēc kaut kāda PSRS draudzīgo republiku čempionāta. Būtu nu labāk par sanitārēm uz fronti braukušas, ne uz Austrāliju sauļoties. Nez, šīm nefrontes kucēm arī nav nekādas saistības ar armijas sporta klubiem un visas ir nosodījušas Ukrainas okupāciju?