Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Patriks Keins no savainojuma gatavojas atgriezties pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Patriks Keins no savainojuma gatavojas atgriezties pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma
Patriks Keins. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Detroitas "Red Wings" uzbrucējs Patriks Keins, kurš komandu papildināja sezonas gaitā, ierindā pēc savainojuma gūšanas gatavojas atgriezties 10. februārī, kad pretī stāsies Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks".

Janvāra vidū Patriks Keins iedzīvojās ķermeņa apakšdaļas savainojumā. Šonakt viņš nepiedalīsies Detroitas "Red Wings" mājas spēlē pret Otavas "Senators", tādējādi izlaižot septīto maču pēc kārtas. Taču atgriešanās gaidāma pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma.

"Savainojumam nav nekādas saistības ar gūžu, tā jūtas labi. Ir kaitinoši, ka tā jūtas labi, bet parādās citas problēmas. Jāatpūšas, mums būs lielā pauze, un pēc tās man vajadzētu būt gatavam. Neredzu nevienu iemeslu, kāpēc lai es nevarētu spēlēt uzreiz pēc pārtraukuma," teica 35 gadus vecais Keins.

Keinam 1. jūnijā tika veikta gūžas atjaunošanas operācija, kuras dēļ nācās izlaist sezonas sākumu. Līgumu ar Detroitu pieredzējušais uzbrucējs parakstīja 28. novembrī. 19 mačos Keins atzīmējies ar septiņiem vārtiem un 16 punktiem, bet duelī pret Toronto "Maple Leafs" viņš cieta no pretinieka spēka paņēmiena.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-buzz-n...