Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Ar Mičela 50 punktiem nepietiek: "Magic" un "Cavaliers" sērijā būs septītā spēle

Ar Mičela 50 punktiem nepietiek: "Magic" un "Cavaliers" sērijā būs septītā spēle
Donovans Mičels un Francs Vāgners. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā uzvaru izcīnījusi Orlando "Magic", kas savā laukumā ar 103:96 pārspēja Klīvlendas "Cavaliers", panākot izlīdzinājumu sērijā līdz četrām uzvarām (3-3). "Cavaliers" rindās 50 punktus guva Donovans Mičels, bet ar to nebija gana, lai pieliktu punktu sērijai.

• Sērijas sestā spēlē starp mājinieki "Magic" un "Cavaliers" bija ļoti sīva. Spēles laikā 11. reizes notika vadības maiņas, savukārt 10. reizes rezultāts uz tablo bija neizšķirts. Nevienai no komandām sērijas sestajā spēlē neizdevās tikt pie vismaz 10 punktu pārsvara.

• Pirmo puslaiku "Magic" uzvarēja ar 53:49. Francs Vāgners šajā nogrieznī iemeta 18 punktus, bet otrā grozā 19 punktus iemeta Mičels. Spēles trešajā ceturksnī "Cavaliers" guva par deviņiem punktiem vairāk, nonākot piecus punktus priekšā "Magic" pirms noslēdzošajām 12 minūtēm (78:73).

Noslēdzošajā ceturtdaļā "Cavaliers" guva tikai 18 punktus, bet interesantākais, ka visus punktus guva viens basketbolists – Mičels. Komandas biedri kopā izpildīja sešus metienus, netrāpot nevienu. Mičels iemeta septiņus no 13 metieniem no spēles.

• "Magic" noslēdzošajās 12 minūtēs guva 30 punktus un nokārtoja uzvaru sērijas sestajā spēlē (103:96). Pateicoties panākumam, "Magic" panākusi līdzsvaru sērijā (3-3), kurā uzvarētāja noskaidrošanai būs nepieciešams septītais mačs.

Mičels zaudējumā kopā guva 50 punktus (1p. 3/6, 19/27, 3p. 3/9). NBA karjerā Mičels trīs reizes guvis vismaz 50 punktus izslēgšanas turnīrā. Astoņas šādas spēles karjeras laikā ir Maiklam Džordanam, bet četras Viltam Čemberleinam. Mičels ir dalīti trešais labākais šajā sarakstā.

• "Cavaliers" vienībā vēl tikai divi spēlētāji guva vismaz 10 punktus. Dariusam Gārlendam 21 punkts, septiņas bumbas zem groziem un piecas rezultatīvas piespēles, bet Maksam Strudam 10 punkti un astoņas atlēkušās bumbas.

• "Magic" uzvaru sekmēja Paulo Bankero, Francs Vāgners un Džeilens Sagss. Bankero 42 minūtēs guva 27 punktus un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem, Vāgners uzvarā pievienoja 26 punktus (1p. 11/11), bet Sagsam 35 minūtes uz parketa un 22 punkti.


, 2024-05-04 07:30, pirms 2 nedēļām
Personiski gandrīz vienaldzīgi, kurš no šī pāra vinnē, galvenais, lai būtu septiņas spēles un vairāk laika KP atlabšanai. Mičels, protams, ir lielisks spēlētājs, taču vairāk patīk tāda tipa džekiņi kā mazais Vāgners vai no Cavs - Gārlends, kas nerauj deķi sev uz punča, bet spēlē komandas labā.
, 2024-05-04 07:54, pirms 2 nedēļām
Komandai gandarījums no viņa 50 punktiem pilnīgi nekāds.
, 2024-05-04 08:40, pirms 2 nedēļām
Dzimmiy rakstīja: Komandai gandarījums no viņa 50 punktiem pilnīgi nekāds.
Viņiem visi traumēti un pašam Mitčelam celis noteikti nav 100%
Abi ar Gārlandu izdarīja savu darbu.
Moblijs izmežģīja potīti otrajā ceturdaļā un pēc traumas viņam nekāda pienesuma nebija.Mest no distances viņš nevar,un kontaktā ar pretinieku vispār negāja pēc potītes.Alens nespēlēja ar lauztām/vai sasistām ribām.
Tā komanda ir šausmīgi limitēta uzbrukumā.
, 2024-05-04 09:36, pirms 2 nedēļām
Cavaliers ir izdevīgāki Bostonai.
, 2024-05-04 15:02, pirms 2 nedēļām
vienigais_anonims rakstīja: Cavaliers ir izdevīgāki Bostonai.
Kā savulaik Artis Ābols teica pēc Latvijas uzvaras pār Zviedriju.

Varbūt Zviedriem, Latvija likās visizdevīgāks pretinieks, bet ne vieta kur aizvadīt spēles!
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

Porziņģis, visticamākais, izlaidīs Austrumu konferences fināla pirmās divas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis turpina atlabt no ikra muskuļa savainojuma, kurā iedzīvojās play-off pirmajā sērijā pret Maiami "Heat". Kā ziņo ESPN, latvietis ir tuvu tam, lai atgrieztos uz laukuma, tomēr vēl pāris spēles, visticamākais, Porziņģis izlaidīs.
Minesotas līderis Entonijs Edavrdss sestajā sērijas spēlē guva 27 punktus. Foto: AFP/Scanpix
17

"Timberwolves" sabradā "Nuggets", sērijā tiks izspēlēta septītā spēle

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta sestā sērijas spēle starp divām Rietumu konferences komandām. Minesotas "Timberwolves" izdevās sagraut čempioni Denveras "Nuggets" sērijas sestajā mačā (115:70), tādējādi Rietumu konferences fināliste tiks noskaidrota septītajā spēlē, kas tiks aizvadīta Denverā.