Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Bārklijs: ''''Celtics'' bez Porziņģa neizcīnīs NBA titulu''

Bārklijs: ''''Celtics'' bez Porziņģa neizcīnīs NBA titulu''
Kristaps Porziņģis spēli pamet priekšlaicīgi. Foto. AFP. Scanpix

''Inside the NBA'' viens no apskatniekiem Čārlzs Bārklijs izteicies par Kristapa Porziņģa iztrūkumu vienai no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) favorītēm Bostonas ''Celtics''. Viņaprāt, otrajā kārtā klubam vieglāks pretinieks būs Klīvlendas ''Cavaliers''.

Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'' šonedēļ pārvarēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences pirmo kārtu, ar 4-1 apspēlējot Maiami ''Heat''. Sērijas gaitā Porziņģis iedzīvojās ikra muskuļa savainojumā un viņa atgriešanās laukumā netiek sagaidīta ātrāk par konferences finālu, ja tam klubs kvalificēsies.

Pēc uzvaras sērijā pār ''Heat'' par sniegumu sērijas piektajā mačā ''Celtics'' cildināja ''Inside the NBA'' apskatnieks Kenijs Smits, sakot, ka varējis novērot čempiontitula kalibra komandu. Pie reizes apskatnieks pauda, ka par titulu klubs var reāli cīnīties gadījumā, ja ierindā atgriezīsies Porziņģis. Viņam piekrita kolēģis Čārlzs Bārklijs.

''Piekrītu Kenijam - bez Porziņģa ''Celtics'' titulu neizcīnīs. Es tam tiešām ticu. Viņa un Holideja pievienošanās ļāva ''Celtics'' nonākt nākamajā līmenī. Ja Porziņģis neatgriežas, tad augumu centimetri var kļūt par vienu no kluba trūkumiem cīņā par titulu.''

Auguma centimetri var spēlēt lomu jau otrajā kārtā, kur ''Celtics'' vēl savu pretinieku nav uzzinājusi. ''Cavaliers'' un ''Magic'' spēlēs septīto maču, uzvarētājai nodrošinot dueli pret regulārā turnīra uzvarētāju. ''Zinu, ka viņi priekšroku dod Klīvlendai, jo viņi varētu būt vieglāki pretinieki. Orlando ir ļoti daudz ķermeņu, un pret viņiem ''Celtics'' ļoti pietrūks Porziņģis. Klīvlendai ir tikai divi garie spēlētāji, bet Orlando tādi ir seši.''


, 2024-05-04 13:37, pirms 2 nedēļām
tāpat tusnis pirms otrās spēles teica, ka būs 2-0 sērijā. ja Toms grib šādus rakstus veidot, derētu pārcelties uz kasjauns.lv, ne šeit spiras birdināt no nr2.
, 2024-05-04 19:50, pirms 2 nedēļām
Es arī uzskatu,ka pret Orlando tieši KP būtu grūtāk.Jā,Moblijs un Alens ir labi šajā playoff sezonā,bet Orlando mani uztrauc M.Vagners.Agresīvs,masīvs un arī nedaudz parupjš spēlētājs.
, 2024-05-04 19:53, pirms 2 nedēļām
Bet,cik saprotu,tad KP būs tik uz konferences finālu ātrākais...Gan jau,ka pret Knicks
, 2024-05-04 19:54, pirms 2 nedēļām
Kāpēc Tilmanu tik maz izmanto?Ir tik slikts,ka nedod spēlēt?
, 2024-05-04 23:52, pirms 2 nedēļām
Cerbers24 rakstīja: Kāpēc Tilmanu tik maz izmanto?Ir tik slikts,ka nedod spēlēt?
Uzbrukumā pabriesmīgs. Viņu atstās brīvu uz perimetra un segs Teitumu pa diviem, trijiem momentāli.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
35

Porziņģis, visticamāk, izlaidīs Austrumu konferences fināla pirmās divas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis turpina atlabt no ikra muskuļa savainojuma, kurā iedzīvojās play-off pirmajā sērijā pret Maiami "Heat". Kā ziņo ESPN, latvietis ir tuvu tam, lai atgrieztos laukumā, tomēr vēl pāris spēles, visticamākais, Porziņģis izlaidīs.
Evans Moblijs un Džiesons Teitums. Foto: USA Sports Today/Scanpix
30

"Celtics" bez Porziņģa uzvar "Cavs" un trešo gadu pēc kārtas iekļūst Austrumu finālā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) otro izslēgšanas turnīra kārtu pārvarējusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Austrumu pusfināla sērijas piektajā spēlē "Celtics" ar 113:98 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Sēriju Bostona noslēdza ar pārliecinošu uzvaru (4-1). Porziņģis šajā sērijā uz parketa nedevās savainojuma dēļ.
Bostonas līderis Džeisons Teitums. Foto. AFP.Scanpix
21

"Celtics" uzvar bez Mičela spēlējošo "Cavs" un tuvojas Austrumu finālam

Trešo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra sērijā pret Klīvlendas "Cavaliers" izcīnījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" (109:102). Porziņģis šajā sērijā nav izgājis uz parketa ikra muskuļa savainojuma dēļ. Ķeltiem nepieciešama vēl viena uzvara, lai iekļūtu Austrumu konferences finālā.