Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Pīzelis

Maskajeva un Pītersa cīņa atcelta

Pasaules čempions boksā WBC versijā, krievs Oļegs Maskajevs (attēlā) guvis muguras savainojumu, tādēļ viņa cīņa ar titula pretendentu Semjuelu Pītersu, kurai bija jānotiek 6. oktobrī, atcelta uz nenoteiktu laiku.

Maskajeva menedžeris Freds Kešs paziņoja, ka bokseris kārtējā treniņā, skrējiena laikā, sajutis sāpes mugurā. Rentgena uzņēmums parādīja, ka Maskajevam mazliet no vietas ir izgājuši daži mugurkaula diski, un ārsti viņam ieteica atcelt cīņu.

Turpretī Pītersa pārstāvji nekavējoties sniedza savu atbildi uz šo notikumu, sakot, ka jūtas "šokēti un vīlušies". "Esam ļoti šokēti un pat vīlušies apstāklī, ka Maskajevs atsakās no cīņas. Gatavojamies pārbaudīt savainojuma patiesumu un tā nopietnības pakāpi," pastāstīja Pītersa pārstāvis Dino Duva.

"Kad un ja Maskajevs atveseļosies, mēs ar lielāko prieku cīnīsimies ar viņu. Pats Pīterss tik ilgi ir gaidījis šo iespēju cīnīties par pasaules čempiona titulu, ka viņam nav laika sēdēt un gaidīt, kamēr Maskajevs atlabs. Pītersam par titulu ir jācīnās 6. oktobrī, tāpēc lūdzu WBC organizācijai līdz šim datumam atrast mums kādu pienācīgu pretinieku," piebilda Duva.

Izmantotie resursi:
www.allboxing.ru
Foto: AP


, 2007-09-22 14:43, pirms 17 gadiem
Kad negrib strādāt, jālauž instrumenti... Joks Vēlu ātrāku atveseļošanos...
, 2007-09-22 15:05, pirms 17 gadiem
Divaini - ari vecakajam Klicko muguras diski bija pie vainas... Baiga skrobe - jau divas vera nemamas cinas atceltas supersmagaja svara
Emanuels Navarete un Deniss Berinčiks. Foto: Boxing Scene
1

Vēl viens triumfs Ukrainas boksam: Berinčiks kļūst par vieglā svara WBO čempionu

Ukrainas bokseris Deniss Berinčiks San Djēgo, ASV, aizvadītajā cīņā par WBO pasaules čempiona titulu vieglajā svarā pieveica par favorītu uzskatīto meksikāni Emanuelu Navareti.
Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix
85

Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par neapstrīdēto pasaules čempionu

Cīņā par neapstrīdētā čempiona titulu boksa smagsvaros Oleksandrs Usiks pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju, kļūstot par pirmo visu četru vadošo boksa organizāciju čempionu smagsvaros.
Džeijs Opetaija un Mairis Briedis. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
172

Briedis pēc punktiem piekāpjas Opetaijam cīņā par IBF čempiona titulu

Cīņā par IBF pasaules čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā Mairis Briedis pēc punktiem piekāpās Austrālijas bokserim Džeijam Opetaijam, piedaloties Fjūrija-Usika cīņu vakarā Saūda Arābijā.