Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Kripans un Orlova uzvar Latvijas čempionātā 64 lauciņu dambretē U26 grupā

Kripans un Orlova uzvar Latvijas čempionātā 64 lauciņu dambretē  U26 grupā
Pirmais trijnieks U26 juniorēm. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Vakar, 24. martā, Rīgā nosledzās Latvijas čempionāts 64 lauciņu dambretē studentiem un jauniešiem līdz 26 gadu vecumam, kur par uzvarētājiem kļuva Pēteris Kripans un Alisa Orlova.

Par U26 vecuma grupas čempionu jaunietēm kļuva un zelta medaļu saņēma Alisa Orlova (DAB Salaspils), kura izcīnīja 8 punktus no 14 iespējamiem. Otrajā vietā ierindojās un sudraba godalgu saņēma Ineta Gritāne Čakova (Rīgas Tehniskā Universitāte), kura izcīnīja 3 punktus. Bronzas godalgu arī ar izcīnītajiem 3 punktiem saņēma Lauma Tumašova (Rīgas Stradiņa Universitāte).

Par U26 vecuma grupas čempionu jauniešiem kļuva un zelta medaļu saņēma Pēteris Kripans (Biedrība “Dambrete”), kurš izcīnīja 11 punktus no 14 iespējamiem. Otrajā vietā ierindojās un sudraba godalgu saņēma Ričards Niks Osītis (Dobeles Prāta sporta klubs), kurš izcīnīja 10 punktus un bija vienīgais, kurš sarūpēja zaudējumu uzvarētājam. Uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Kristers Lapiņš (Limbažu novada sporta skola), kurš izcīnīja 9 punktus.

Studentēm pirmo vietu izcīnīja Ineta Gritāne Čakova (Rīgas Tehniskā Universitāte), pie sudraba godalgas tika Lauma Tumašova (Rīgas Stradiņa Universitāte) un trijnieku noslēdza Anna Bārbale (Latvijas Lauksaimniecības Universitāte).

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija


Uzvarētāji "Garmin" 6h Klāvs Stankēvics un Pēteris Grīviņš. Foto: Xevents.

Rogaininga seriāla "Pilsētas leģendas" 3. posmā Baložos līderi atkal tuvu punktu maksimumam

Kamēr Rīgas centrā ar pirmos sacensību dienu jau sācies lielā Rimi Ŗīgas maratona bums, tikmēr daudzi skriešanas un orientēšanās cienītāji izbaudīja apvidu un sacensību garšu “Pilsētas leģendas” rogaininga seriāla trešajam posmam “Baložu kūdras bānīša rogainingā”, ko rīkoja piedzīvojumu sacensību aģentūra “Xevents" sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldību, kā arī Intervals.lv, Isostar, Garmin, Kokmuiža un “Magnesia” atbalstu un kur vadošā komanda garākajā “Garmin” 6h distancē atkal bija tuvu, bet tomēr nesasniedza maksimālo 200 punktu robežu.
Foto: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un 
bodifitnesa federācija.

IFBB starptautiskajā turnīrā fitnesa sporta veidos "Rīgas Pērle" uzvaras četru valstu pārstāvēm

Rīgā notikušajā ikgadējā IFBB starptautiskajā kausā fitnesa sporta veidos “Rīgas Pērle 2024”, ko organizēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija, tās prezidentes Kristīnes Vederņikovas vadībā, uzvaras svinēja četru valstu pārstāves.
Skotijs Šeflers. Foto: AFP/Scanpix
3

Par uzbrukumu policistam uz īsu brīdi aiztur golfa ranga līderi Šefleru

Pirms PGA čempionāta turnīra otrās dienas policija aizturējusi ranga pirmo numuru Skotiju Šefleru. Viņš gan vēlāk atbrīvots. Viņš aizturēts par vairākiem pārkāpumiem, tostarp uzbrukumu policistam, brīdī, kad mēģinājis neievērot policistu kontrolēto satiksmi pie iebraukšanas ''Valhalla'' golfa klubā pēc tur notikušā satiksmes negadījuma.