Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Treneri vienisprātis - liepājnieki bija labāki

Pēc šodienas 1. līgas pirmās spēles starp "Liepājas metalurgu-2" un Smiltenes "Abulu" (3:0) domās par maču un rezultāta atbilstību tam portālam eSports.lv izteicās abu komandu galvenie treneri.

Jau ziņojām, ka šodien 1. līgas atklāšanas spēlē "Liepājas metalurgs-2" ar 3:0 pārspēja Smiltenes "Abulu". Divus vārtus guva Deniss Rakels, vienus - Dmitrijs Hmizs. Piedāvājam abu komentu galveno treneru sniegtos komentārus portālam eSports.lv.

"Liepājas metalurga-2" galvenais treneris Jānis Intenbergs: "Mūsu komandai pārsvars, var teikt, bija visu spēli - vienkārši Smiltenes vienība maču aizvadīja cieši pie saviem vārtiem, neatkāpjoties no tiem. Pāris pretuzbrukumi viņiem sanāca, vienā no tiem pirmajā puslaikā smiltenieši nopelnīja tiesības sist vienpadsmitnieku, ko gan neizmantoja, jo mūsu vārtsargs bumbu notvēra. Ja būtu 0:1, droši vien būtu sarežģītāk, jo viņi vēl ciešāk varētu piespiesties pie saviem vārtiem. Pirmajā puslaikā paši varējām divreiz iesist.

Otrajā puslaikā 47. minūtē nopelnījām tiesības paši sist pendeli, ko izmantojām - pēc tās viņi saplīsa. Neņemos spriest, vai bija tur pendele vai drīzāk uz soda laukuma līnijas - no manas vietas īsti labi nevarēja redzēt. Uzreiz "Abulam" radās milzīgi robi starp visām līnijām - panācām 3:0 un varējām iesist vēl. Rezultāts būtu bijis lielāks, ja izdotos realizēt citas izdevības. Kopumā pirmajai spēlei nospēlējām labi, esmu apmierināts un neko sliktu nevaru teikt par komandas sniegumu."

Smiltenes "Abula" galvenais treneris Jānis Dergačs: "Pirmais puslaiks beidzās pa nullēm, turklāt nerealizējām 11 metru soda sitienu. Otrajā puslaikā pendeli nozīmēja uz mūsu vārtiem - apšaubāms tiesneša lēmums, manuprāt - varēja sitienu uz soda laukuma līnijas nozīmēt. Pēc ielaistajiem vārtiem mazliet sabrukām, nevarējām psiholoģiski savākties. Kopumā par spēli esmu visai apmierināts, arī puiši ir pietiekami gandarīti. Labi nospēlējām pret tādu komandu kā Liepāja.

Atklāti sakot, mums mazliet pietrūka uzbrukumā - bijām tādi nedaudz bezzobaini. Arī aizsardzībā darbība nebija riktīgi sakārtota. Ja šādi spēlēsim arī turpmāk, jācer, ka būs arī rezultāti - nākamā spēle pret Valmieru mājās. Tiesneši šodien tiesāja diezgan interesanti - tās ir manas domas. Nedaudz kartītes sāka mētāt uz visām pusēm. Bet kopumā rezultāts atbilst spēles gaitai. Protams, ja būtu iesituši vienpadsmitnieku, spēle izvērstos savādāk - tomēr būtu pacilājums pēc gūtiem vārtiem. Bet liepājnieki bija labāki fiziski un arī taktiski."

Saistītais raksts:
Čempionātu ar uzvaru sāk "Liepājas...


, 2008-04-27 20:07, pirms 16 gadiem
nu ir uzvārds - Hmizs
, 2008-04-27 21:11, pirms 16 gadiem
Nu čau Janka!Lai tev šosezon veicās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-28 09:57, pirms 16 gadiem
masterboy rakstīja: Abuls rulle!!

rulle vai nulle?
, 2008-04-28 12:07, pirms 16 gadiem
pēc gadiem 3 jūs redzēsiet , ka savus vārdus (piemēram ka Abuls nulle) varēsiet ņemt atpakaļ
esports malači šitādus pēcspēles komentārus vaig saglabāt arī pēc nākošajām spēlēm
, 2008-04-28 15:00, pirms 16 gadiem
chau stulbas stirnu paduses...
beidzat dir*t par abulu, dzeki normali nospeleja!!!
stulbas skumbrijas uzacis
, 2008-04-28 18:00, pirms 16 gadiem
Visa vaina, ka 11 metru soda sitienu Abulam nesita īstais šīs lietas speciālists vārtsargs Ķikāns. Nezinu, var jau būt, ka arī viņam gadījusies kāda neveiksme, tomēr viņš šo lietu pieprot vismaz tik labi, lai kļūtu par komandas labāko vārtu guvēju sezonā (kā tas bija, šķiet, 2006. gadā).
, 2008-04-28 21:18, pirms 16 gadiem
Tam Denisam Rakelam ir tikai 15 vai 16 gadi!Labs čels!
, 2008-04-28 23:30, pirms 16 gadiem
olga sorry bet šoreiz penāli sita viens cits Abula meistars tas kas ir iepostojis vienu vietu augstāk par tevi!
"Ogre United" kapteinis Jānis Jēkabsons. Foto: Ogres Ziņas
4

"Ogre United" saber četrus vārtus, "Smiltenei" uzvara pēc trenera maiņas

"Optibet" Nākotnes līgas turnīrā 8. spēļu kārtā pie panākumiem tika turnīra debitantkomandas "Mārupes Sporta centrs" un "Ogre United", bet pēc treneru nomaiņas spēles sniegumu uzlabojušie "Smiltenes" futbolisti savu sezonas pirmo uzvaru ieguva Rēzeknē.
Džeremajs Pols. Foto: Aivars Baranovs
2

''Leevon'' PPK uzvar Frīlandera menedžēto ''Skansti''

Šodien ''Nākotnes'' līgas septītās kārtas ietvaros piekto uzvaru sezonā svinēja ''Leevon'' PPK apvienotā komanda, kas ar 2:0 pārspēja ''Skansti''.
Krišs Andersons. Foto: LFF
1

JDFS "Alberts" noskrien zirgus, "Ogre United" gūst pirmo uzvaru

"Optibet" Nākotnes līgā šajā nedēļas nogalē tika aizvadītas sešas sestās kārtas spēles. Ar vieniem vārtiem pietika JDFS "Alberts" uzvarai pār "Skansti". Pie panākuma kompensācijas laikā tika arī "Mārupes" futbolisti, kuri pieveica ventspilniekus.