Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ten Hags atsakās atbildēt uz žurnālista jautājumu par potenciāli sliktāko sezonu vēsturē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ten Hags atsakās atbildēt uz žurnālista jautājumu par potenciāli sliktāko sezonu vēsturē
Eriks ten Hags. Foto: EPA/Scanpix

Vakar Anglijas Premjerlīgā neizšķirti spēlēja Mančestras ''United'', kas nespēja pārspēt ''Bournemouth'' (2:2). Pēc spēles uz žurnālista jautājumu par iespējams sliktāko kluba sezonu Premjerlīgas vēsturē atteicās atbildēt ''United'' galvenais treneris Eriks ten Hags.

Vakar Anglijas Premjerligā neizteiksmīgo sezonu turpināja Mančestras ''United'', kas spēlēja neizšķirti 2:2 pret ''Bournemouth''. Ar 50 punktiem klubs ierindojies septītajā vietā čempionātā, taču, turpinot spēlēt tikpat neveiksmīgi, var krist arī zemāk.

Žurnālista jautājums pēc spēles nepatika galvenajam trenerim Erikam ten Hagam. Viņš atteicās atbildēt uz jautājumu par noslīdēšanu zemāk turnīra tabulā. Gadījumā, ja ''United'' turnīru noslēgs astotajā vietā vai zemāk, tā kļūs par kluba sliktāko sezonu čempionāta vēsturē. ''Neatbildēšu uz šo jautājumu. Tas šobrīd nav svarīgi,'' viņš teica.

''Kad spēlējām ar pilnu sastāvu, tad mūsu gaidas bija augstas. Turpināsim cīnīties ar tiem spēlētājiem, kuri ir pieejami. Var redzēt, ka šiem spēlētājiem ir augsts potenciāls, taču daudzi no viņiem ir gados jauni. Jā, viņi pieļauj kļūdas, taču ir pierādījuši, ka var spēlēt pret labākajām komandām. Tagad ir nepieciešams panākt stabilitāti sniegumā, kas jaunajiem spēlētājiem allaž ir vēlamais nākamais solis,'' preses konferencē pauda Ten Hags.

Nav izslēgts, ka šī ir Erika ten Haga pēdējā sezona kā Mančestras ''United'' galvenajam trenerim. Jaunajiem kapitāldaļu īpašniekiem, kuri ieguvuši ietekmi pār futbola jautājumiem, var būt citas domas trenera sakarā. Bijušas jau ziņas, ka tiek izskatīta Anglijas trenera Gereta Sautgeita kandidatūra, tāpat kā citu speciālistu vārdi.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

     [+] [-]

, 2024-04-14 14:03, pirms 2 nedēļām
Tā tik turpināt... drīz neviens neskatīsies MU spēles...

     [+] [-]

, 2024-04-14 15:10, pirms 2 nedēļām
Jo viņš saprot ka šī ir sliktākā sezona

     [+] [-]

, 2024-04-15 07:48, pirms 2 nedēļām
Pieļauju ka klubā ir ne tikai trenera vaina, jau kuro gadu sastāvu izmaina treneri ņem citu, bet rezultāti tik krītas.