Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Shakhtar" soda futbolistu par tīkšķi okupantu uzvarai un naudu novirzīs Ukrainas armijai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Shakhtar" soda futbolistu par tīkšķi okupantu uzvarai un naudu novirzīs Ukrainas armijai
Husrovs Toirovs. Foto: FC Shakhtar

Titulētais Ukrainas futbola klubs Doneckas "Shakhtar" paziņojis, ka Tadžikistānas uzbrucējs Husrovs Toirovs sodīts vienas mēnešalgas apmērā, jo ielaikojis attēlu par okupantu uzvaru pārbaudes spēlē. Soda nauda tiks novirzīta Ukrainas armijas atbalstam.

Krievi pārbaudes spēlē ar 4:0 pieveica Serbiju. Husrovs Toirovs pēc mača Instagram ar sirsniņu atzīmējis krievu medija ierakstu par spēles iznākumu. Tā nav pirmā reize, kad klubam nav patikušas Toirova darbības sociālajos tīklos.

Tādēļ Doneckas "Shakhtar" piespriedusi futbolistam sodu vienas mēnešalgas apmērā. Tiek vēstīts, ka Toirovs pelnot aptuveni 7100 eiro mēnesī. Ukrainas futbola klubs apņēmies šo sodu tālāk nosūtīt Ukrainas armijai.

Toirovs pievienojās "Shakhtar" 2023. gada martā un gada laikā galvenajā komandā aizvadījis tikai divas spēles, lielākoties pārstāvot jauniešu vienību.

Izmantotie resursi:
https://football24.ua/shahtar_oshtr...

  +5 [+] [-]

, 2024-03-22 18:59, pirms mēneša
Igors no Purvciema rakstīja: Bļ**, tagad vairs laikot neko nedrīkst?
Es viņa vietā pasūtītu dir.st Shaktar un vel tiesā iesūdzētu.


Var jau daudz ko, bet nu te ir ārpus rāmjiem!
Nomierinies trolli godīgi sakot vajadzētu pat sankcijas pret Serbijas futbola federāciju par spēles pieļaušanu pret agresorvalsti.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-22 19:08, pirms mēneša
What?! ZK kubà?
Slēpts komentārs: the return of the punkts

  +2 [+] [-]

, 2024-03-22 19:23, pirms mēneša
the return of the punkts rakstīja: Krievijas futbola izlase nodarbojās ar valstu okupāciju? Laikam būšu ko palaidis garām
ja Krievijas futbola izlase nosodītu Putinu un agresiju pret Ukrainu - publiski ar uzrakstiem uz izlase sporta krekliem, tad ok - lai spēlē

  +8 [+] [-]

, 2024-03-22 19:51, pirms mēneša
the return of the punkts rakstīja: Krievijas futbola izlase nodarbojās ar valstu okupāciju? Laikam būšu ko palaidis garām
Māksla un sports ir valsts politikas un ideoloģijas ieroči.Tā kā vairums krievu sportisti iebrukumu Ukrainā nenosoda,tad viņi piedalās Ukrainas okupācijā.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-22 21:25, pirms mēneša
Kokam divi gali, kamēr jūs priecājaties par šāda sev netīkama like sodīšanu, otrs koka gals tuvos no pakauša, ja šis līdzīgas lietas tiks normalizētas sabiedrībā atļautais un aizliegais viedokli var ātri mainīties.

Aizmirsu kam bija citāts aptuveni: 'Es nepiekrītu tam ko tu saki, bet aizstāvēšu līdz nāvei tavas tiesības to teikt' tā brīvības cena.

  -4 [+] [-]

, 2024-03-22 21:43, pirms mēneša
Vēl Toirovs izsaukts arī uz pārrunām uz Patiesības ministriju. Vēl arī rakstā nav pieminēts, ka Zeļenskis izteicis rājienu Šahtar poļitrukam.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-23 13:02, pirms mēneša
coffijs rakstīja: Nomierinies trolli godīgi sakot vajadzētu pat sankcijas pret Serbijas futbola federāciju par spēles pieļaušanu pret agresorvalsti.
ja jau pret Ungāriju neko nespēj izdarīt (kuri ir EU/NATO), tad kur nu vēl kaut ko prasīt no serbiem..