Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Viss "Euro 2024" finālturnīrs būs skatāms Go3 platformā, tiešraides arī TV6

Viss "Euro 2024" finālturnīrs būs skatāms Go3 platformā, tiešraides arī TV6
Eiropas čempione Itālija. Foto: AFP/Scanpix

Šovasar Vācijā no 14. jūnija līdz 14. jūlijam tiks aizvadīti īsti sporta svētki – Eiropas čempionāts futbolā jeb "UEFA Euro 2024", kura ietvaros vecā kontinenta spēcīgākās komandas un spilgtākās zvaigznes ceļā uz čempiontitulu demonstrēs neatkārtojamu meistarību un cīņassparu. Sporta fani Latvijā varēs pievienoties milzīgajai futbola ģimenei un tiešraidē vērot visas turnīra spēles Go3 televīzijā, kanālos TV6 un "Go3 Sport Open", kā arī portālā tv3.lv, informē televīzija.

Eiropas čempionāts futbolā katru reizi piesaista vairāk nekā pusi pasaules iedzīvotāju — 2020. gadā vien kopumā to noskatījās vairāk nekā 5,2 miljardi skatītāju. Šogad čempionāts notiks 10 dažādās Vācijas pilsētās, savukārt finālu klātienē vēros 71 000 skatītāju.

Visas "UEFA EURO 2024" spēļu tiešraides būs redzamas Go3 televīzijā, savukārt kanāls TV6 un portāls tv3.lv skatītājiem piedāvās 28 spēles, tajā skaitā grupu turnīra mačus, pusfinālus un, protams, finālu. Pārējās spēles būs iespēja vērot "Go3 Sport Open" kanālā. Visus mačus komentēs pieredzējuši un starp sporta faniem iecienīti speciālisti. Jaunumiem, spēļu spilgtākajiem mirkļiem un citām ekskluzīvām ar turnīru saistītām aktualitātēm varēs sekot portālā tv3.lv.

“Futbols ir sporta karalis, īsti svētki. Lai arī tas ir Eiropas čempionāts, tam sekos fani visā pasaulē, un mēs esam gandarīti, ka arī skatītāji Latvijā varēs pievienoties brīnišķīgajam notikumam. Visa TV3 Group komanda ar nepacietību gaida futbola kaislības, kas pārņems pasauli mēneša garumā,” stāsta TV3 Group vadītājs Mindaugs Rakausks.

Starp turnīra galvenajiem favorītiem tiek minēta Anglijas izlase, kurai uz pēdām seko Francija, bet vēl tālāk - mājiniece Vācija, bet titulu centīsies aizstāvēt Itālijas valstsvienība. Debijas finālturnīru aizvadīs Gruzija.

"UEFA Euro 2024"
A grupa: Vācija, Ungārija, Skotija, Šveice.
B grupa: Spānija, Albānija, Horvātija, Itālija.
C grupa: Anglija, Dānija, Slovēnija, Serbija.
D grupa: Francija, Austrija, Nīderlande, Polija.
E grupa: Beļģija, Rumānija, Slovākija, Ukraina.
F grupa: Portugāle, Turcija, Čehija, Gruzija.

Vēl pirms jauno Eiropas čempionu futbolā noskaidrošanas pie saviem ekrāniem sporta līdzjutējus vilinās arī basketbols – no 2. līdz 7. jūlijam TV3 Group pārraidīs olimpiskās kvalifikācijas spēles

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Pozņakovs,
TV3 Group Latvia
Komunikācijas vadītājs


, 2024-05-09 11:04, pirms 2 nedēļām
Vasara atvaļinājumu laiks, tādēļ loģisks jautājums - kā ir ar Go3 lietotni ārvalstīs. Vai atrodoties ārvalstīs lietotne nemetīs paziņojumu, ka saturs nav pieejams ārpus LR teritorijas?
, 2024-05-09 12:02, pirms 2 nedēļām
Kurā Go3 platformā? man pasūtīta tā, kura rāda EPL, čempionlīga, Eiropas līga
, 2024-05-09 12:14, pirms 2 nedēļām
dakots rakstīja: Kurā Go3 platformā? man pasūtīta tā, kura rāda EPL, čempionlīga, Eiropas līga
ja ir Go3 plāns "TV un Filmas", tad piesauktie TV kanāli "TV6" un "Go3 Sport Open" noteikti ir.
Ja ir pieslēgta tikai no Viaplay "forvardētā" paka "Extra Sports" - tad jau Go3 jājautā, kā tur būs
, 2024-05-09 12:17, pirms 2 nedēļām
kasagrande rakstīja: Vasara atvaļinājumu laiks, tādēļ loģisks jautājums - kā ir ar Go3 lietotni ārvalstīs. Vai atrodoties ārvalstīs lietotne nemetīs paziņojumu, ka saturs nav pieejams ārpus LR teritorijas?
Go3 mājas lapā ir nodrukāts "Go3 ir iespējams izmantot visās Eiropas Savienības un EEZ valstīs, iepriekš apstiprinot savu dzīvesvietu (Latvijas) mūsu platformā". kā tas notiek faktiski, varbūt zin tie, kuri jau ir skatījušies ārvalstīs esot
, 2024-05-09 12:22, pirms 2 nedēļām
sūtīgi...
neredzēšu evienu spēli...
man tikai LV1 un LTV7...

kaut gan... vasarā pie TV sēdēt nav baigā vēlme...

iepriekšējais PČ bjja ideāls...
ziemā... spēles visu dienu...
, 2024-05-09 15:53, pirms 2 nedēļām
Gatis rakstīja: sūtīgi...
neredzēšu evienu spēli...
man tikai LV1 un LTV7...

kaut gan... vasarā pie TV sēdēt nav baigā vēlme...

iepriekšējais PČ bjja ideāls...
ziemā... spēles visu dienu...
Vasarā jāsēž ārā barčikā terasē un jālūr futene tur
, 2024-05-09 16:08, pirms 2 nedēļām
Man ir Go3 dēļ formulas. Es kā tankā.
Ukrainas izlases futbolists Oleksandrs Zinčenko. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
5

Ukrainas ''Euro 2024'' kandidātos pulcē valsts spilgtākās futbola zvaigznes

LETA. Ukrainas vīriešu futbola izlases paplašinātajā kandidātu sarakstā iekļauts arī Spānijas čempionāta labākais vārtu guvējs Artems Dovbiks.
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.