Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām
Nabi Keitā. Foto: Picture Alliance/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas vienība Brēmenes "Werder" līdz sezonas beigām diskvalificēja pussargu Nabi Keitā, kurš atteicās doties kopā ar komandu uz maču.

29 gadus vecais gvinejietis svētdien atteicās iekāpt autobusā un doties ar komandu izbraukuma mačā pret Leverkūzenes "Bayer", kurā viņa komanda vēlāk piedzīvoja zaudējumu ar 0:5, mājiniekiem pirmo reizi nodrošinot Vācijas čempionu titulu.

Keitā savu atteikumu doties uz spēli pamatoja ar to, ka viņš netika iekļauts pamatsastāvā.

Brēmenes vienība otrdien pavēstīja, ka Keitā atlikušo sezonas daļu netrenēsies kopā ar pārējiem spēlētājiem, kā arī viņš nevarēs tikt iekšā komandas ģērbtuvē un saņems būtisku naudas sodu.

Keitā "Werder" komandai pievienojās pagājušā gada vasarā, tomēr traumu dēļ šosezon aizvadījis tikai piecas spēles Bundeslīgā. Pirms tam pussargs piecas sezonas pavadīja Anglijas Premjerlīgas klubā "Liverpool", divas sezonas - Bundeslīgas vienībā "Leipzig", un divas Austrijas klubā Zalcburgas "Red Bull".

Gvinejas izlasē Keitā kopš 2012.gada aizvadījis 58 mačus un guvis 12 vārtus.

"Werder" pirms piecām noslēdzošajām spēļu kārtām ar 31 punktu 29 mačos atrodas 12.pozīcijā un turpina cīņu par vietas saglabāšanu Vācijas spēcīgākajā līgā.

Izmantotie resursi:
LETA