Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Grobiņas" debija Virslīgā

2024. gada Virslīgā pirmo reizi debitēs "Grobiņas" komanda

2023. gada Nākotnes līgā uzvarēja un pirmo reizi ceļazīmi uz Virslīgu ieguva Viktora Dobrecova trenētā Grobiņas SC/LFS komanda. Sākumā komandai radās grūtības ar licences iegūšanu, taču tās tika atrisinātas. Vēl palikuši dažādi jautājumi par finansiālo pusi. Komandas treneris Dobrecovs, kā jau zināms, 2015. gadā ar FK Liepāja ieguva čempionu titulu Virslīgā un nu viņš atkal atgriežās Latvijas augstākajā divīzijā, nu jau ar citu komandu. Ir zināms arī tas, ka Liepājas futbola faniem pašreizējā FK Liepāja komanda ir zaudējusi simpātijas viņu acīs, pretstatā tam, kā tas bija tās izveidošanas pirmsākumos.

Kādas ir jūsu domas, kā Grobiņas komandai sekmēsies tās debijas sezonā? Vai tā spēs noturēties Virslīgā? Par kurām vietām tā varētu cīnīties? Cik vārtus varētu gūt rezultatīvākais spēlētājs(-i)? Liepājas-Grobiņas derbijs? Citas lietas...?

     [+] [-]

, 2024-02-08 23:23, pirms 3 mēnešiem
Kad redzēsim Grobiņas sastāvu, tad arī varēs kaut ko vairāk spriest. Pagaidām tas viss būtu ūdenī rakstīts.

     [+] [-]

, 2024-02-09 13:10, pirms 3 mēnešiem
Kaut kā grūti to aptvert - Grobiņas futbola komanda Latvijas futbola Virslīgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2024-02-09 19:40, pirms 3 mēnešiem
archy0 rakstīja: Kaut kā grūti to aptvert - Grobiņas futbola komanda Latvijas futbola Virslīgā.
Vésturé bija klubi arí no mazákám pilsétám.

     [+] [-]

, 2024-02-10 11:12, pirms 3 mēnešiem
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Kad redzēsim Grobiņas sastāvu, tad arī varēs kaut ko vairāk spriest. Pagaidām tas viss būtu ūdenī rakstīts.
Dobrocovs saka, ka mauks ar savējiem, max 4 legi varētu būt (vai nebūt). Būšot ukraiņi, jo divus varot pieteikt bez leģionāra maksas.