Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Inbox.lv" ledus hallē risināsies "Junior Hockey Showcase"

Jānis Celmiņš

No 2. līdz 5. maijam Piņķu "Inbox.lv" ledus hallē risināsies “Junior Hockey Showcase”, ko organizē Latvijas jauno hokeja talantu izaugsmes aģentūra "Sportselects Hockey". “Showcase” sniedz iespēju jaunajiem hokejistiem no dažādām valstīm un līgām demonstrēt savas prasmes dažādu klubu skautiem un treneriem. Spēlētāji tiks vērtēti dažādos aspektos, piemēram, slidošanā, ripas pārvaldīšanā, piespēlēs, metienos un vispārējā spēles izpratnē. Šādi “showcase” ir īpaši populāri ASV, zināmākie no tiem - “Texas showcase” un “Boston showcase”, bet Latvijā šāds pasākums notiks pirmo reizi.

Šī pasākuma galvenais mērķis ir novērtēt spēlētāju spējas un noteikt potenciālās attīstības perspektīvas dažādās komandās un līgās. Tā ir lieliska platforma jaunajiem hokejistiem, kuri tiecas spēlēt augstākā līmenī un vēlas apliecināt savu talantu starptautiskā mērogā. “Showcase” ir efektīvs veids, kā īsā laika posmā klubiem novērtēt lielu spēlētāju skaitu, bet spēlētājiem - parādīt sevi plašam skautu un treneru lokam, kas visiem iesaistītajiem ļauj ietaupīt laiku un resursus. Skauti un treneri rūpīgi vēros spēlētājus un atzīmēs viņu stiprās un vājās puses. Šo informāciju un atsauksmes vēlāk sportisti varēs izmantot kā vērtīgas rekomendācijas.

“Junior Hockey Showcase” tiek organizēts divās vecuma grupās, kur pirmajā grupā ir spēlētaji, kas dzimuši no 2005. līdz 2007. gadam, bet otrajā grupā - no 2008. līdz 2010. gadam dzimušie jaunieši. Organizatori atzīst, ka lielāka interese ir par vecāko grupu, taču prakse liecina, ka attīstība ir veiksmīgāka, ja tā sākas jau U16 vecumā. Tādēļ “showcase” ir īpaši aktuāls jaunākās grupas jauniešiem.

Jāatzīmē, ka šo “showcase” apmeklēs vairāki treneri, kuriem jau ir veiksmīga pieredze Latvijas jauno hokeja talantu attīstībā, piemēram, Zviedrijas “Luleå” jauniešu sistēmas treneris Robins Karls Johans Bergstroms (Robin Carl Johan Bergstrom) un Somijas hokeja komandas “Lukko” treneris Nurmi Pāvo Matiass (Nurmi Paavo Matias). Kopumā pasākumu Piņķos apmeklēs 10 dažādu hokeja organizāciju pārstāvji. “Showcase” aktivitātes tiks filmētas un videomateriāli nosūtīti to klubu pārstāvjiem, kuri bija ieinteresēti piedalīties, bet konkrētajos datumos nevarēja ierasties.

Šis ir pirmais “Sportselects Hockey” rīkotais “showcase”, taču to plānots nostiprināt kā ikgadēju starptautiski atpazīstamu jauno hokeja talantu attīstības programmu.

Lai rezervētu sev kādu no atlikušajām “Junior Hockey Showcase” spēlētāju vietām, reģistrējies te - https://forms.gle/ctz7557hRFEDac64A

     [+] [-]

, 2024-04-25 12:22, pirms nedēļas
600 eur par atrādīšanos, tas tak tīrs bizness projekts!

     [+] [-]

, 2024-04-25 19:43, pirms nedēļas
Robins Bergstroms ir pirmais treneris Vilmanim un Ločmelim Zviedrijā.