Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Mogo" iespēja spert pēdējo soli pretī finālam, "Kurbadam" – pagarināt sēriju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

"Mogo" iespēja spert pēdējo soli pretī finālam, "Kurbadam" – pagarināt sēriju
''Kurbada'' kapteinis Artūrs Ozoliņš. Foto: HK Kurbads

Šodien plkst. 19:00 ''Kurbads'' ledus hallē gaidāma Optibet hokeja līgas pusfināla sērijas starp ''Kurbads'' un ''Mogo''/LSPA ceturtā spēle. Sērijā ar 3-0 vadībā ir ''Mogo'', kas uzvaras gadījumā šodien iekļūs finālā. Spēles tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.

• Šodien plkst. 19:00 kanāla TV4 un portāla ‘’Sportacentrs.com’’ tiešraidē gaidāma OHL pusfināla sērijas ceturtā spēle starp ‘’Kurbadu’’ un ‘’Mogo’’.

• Sērijā ar 3-0 vadībā ir ‘’Mogo’’. Šodien uzvaras gadījumā Ģirta Ankipāna trenētā komanda sasniegs finālu, kurā to jau gaida ‘’Zemgale’’/LBTU.

• Gadījumā, ja ‘’Mogo’’ iekļūs finālā, tad otro sezonu pēc kārtas finālā spēkosies ‘’Zemgale’’ pret ‘’Mogo’’. Pirms gada pārāki bija jelgavnieki.

• Šīs sērijas trešajā spēlē ‘’Kurbads’’ līdz 23. minūtei panāca 2:0, taču lūzums notika trešā perioda vidū, kad trīs minūšu laikā ‘’Mogo’’ no 1:2 panāca 4:2. Noslēdzošie piektie vārti tika iemesti ‘’Kurbads’’ tukšos vārtos.

• Sērijā pret ‘’Mogo’’ ‘’Kurbads’’ reizi ir atspēlējies no 0-3. Tas notika 2017. gada Latvijas čempionāta finālā, kurā klubs triumfēja septiņās spēlēs (4-3). Lai iekļūtu finālā, kas līdzīgs būs jāatkārto.

• ‘’Kurbada’’ sastāvā play-off laikā (ieskaitot ceturtdaļfinālu) pie septiņiem rezultativitātes punktiem tikuši Artūrs Ozoliņš un Roberts Jekimovs. Pirmo trīs spēļu laikā ‘’Mogo’’ rindās četri punkti iekrāti Deividam Sarkanim.

• Līdzīgi kā sērijas trešā spēle, arī ceturtā notiks ‘’Kurbada’’ ledus hallē.

OHL pusfināli

Pāris1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.6. sp.7. sp.Sērijā
Zemgale/LBTU – Prizma6:16:43:18:34-0
Mogo/LSPA – Kurbads5:12:1 pag.5:219.03.3-0

     [+] [-]

, 2024-03-19 17:16, pirms 2 mēnešiem
Gribētos, lai Kurbads pagarina sēriju. Interesanti, ko šovakar liks vārtos - Mazo vai tomēr Aganezovu?

     [+] [-]

, 2024-03-19 20:10, pirms 2 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Gribētos, lai Kurbads pagarina sēriju. Interesanti, ko šovakar liks vārtos - Mazo vai tomēr Aganezovu?
kas tas par jautājumu, loģiski, ka Mazais