Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Kura komanda izvirzīsies vadībā sērijā? OHL fināls pārceļas uz Rīgu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kura komanda izvirzīsies vadībā sērijā? OHL fināls pārceļas uz Rīgu
Ričards Bernhards. Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Šodien plkst. 13:00 Optibet hokeja līgā notiks trešā fināla spēle starp ''Mogo''/LSPA un ''Zemgale''/LBTU. Pēc mačiem Jelgavā rezultāts sērijā ir 1-1, un šīs dienas uzvarētāja nokļūs sērijas vadībā. Spēles tiešraide kanālā TV6.

• Šodien plkst. 13:00 turpināsies Optibet hokeja līgas finālsērija. Trešo maču aizvadīs ‘’Zemgale’’/LBTU un ‘’Mogo’’/LSPA, bet šoreiz jau Rīgā ‘’Mogo’’ laukumā. Tiešraide kanālā TV6.

• Pēc pirmajām divām spēlēm rezultāts sērijā neizšķirts 1-1. Pirmajā spēlē ‘’Mogo’’ uzvarēja ar 3:2, bet otrajā visu izšķīra vieni gūtie vārti. Tos iemeta ‘’Zemgales’’ uzbrucējs Ričards Bernhards.

• Visus 25 ‘’Mogo’’ izdarītos metienus atvairīja ‘’Zemgales’’ vārtsargs Rihards Cimermanis. Savukārt jelgavnieki uz jaunā Linarda Feldberga vārtiem meta 17 reizes.

• Ja pirmajā spēlē neviena no komandām nenopelnīja divu minūšu noraidījumu, tad cita aina bija vērojama otrajā spēlē – trīs noraidījumi ‘’Zemgalei’’, bet četri – ‘’Mogo’’.

• Regulārajā sezonā abas izcīnīja 55 punktus un savstarpējos mačos uzvaras dalīja uz pusēm – katra izcīnīja divas. Pusfināla sērijās ‘’Zemgale’’ un ‘’Mogo’’ četros mačos pārspēja ‘’Prizmu’’ un ‘’Kurbadu’’.

• Komandas OHL finālā spēlē otro gadu pēc kārtas. Iepriekšējā sezonā ‘’Zemgale’’ uzvarēja sērijā ar 4-1, tādējādi par turnīra čempioni kļūstot otro sezonu pēc kārtas.

• Sērijas ceturtā spēle, arī ‘’Mogo’’ laukumā, gaidāma pēc divām dienām – 2. aprīlī.

"Optibet" hokeja līgas fināls

Duelis1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.6. sp.7. sp.Sērija
Zemgale/LBTU – Mogo/LSPA2:31:031.03.02.04.04.04.06.04.*08.04.*1-1

* – ja nepieciešams.

Noderīgas saites

# Ankipāns un Ābols izceļ pretinieku aizsardzību un sola sīvu finālu
# Palīst pretiniekam zem ādas - saldais ēdiens. Bernhards grib atgriezties tronī
# Armijā iesauktais students - ''Mogo'' pirmā pāra aizsargs Bērziņš

  -1 [+] [-]

, 2024-03-31 09:20, pirms mēneša
Tā kur uzvarēs arī izvirzīsies vadībā

  -2 [+] [-]

, 2024-03-31 09:45, pirms mēneša
Šodien kublā sagaidijām lieldienas, aizlūdzām lūgsnes par Zemgales uzvaru, neviens negrib lai uzvar mogo, varbūt tikai tvaika ielas pacienti

  -1 [+] [-]

, 2024-03-31 12:27, pirms mēneša
LHF un tiesnešu korpuss lobē lauķus no Zemgales. Tas jau vairs nav sports .

  -1 [+] [-]

, 2024-03-31 12:44, pirms mēneša
Kāds nezin - tur kaut kādas biļetes arī jāpērk, jeb pietiek ar kafejnīcas rēķinu? Vai arī skatītāji tur vispār not welcome? Nekur nekā nav, lhf....

     [+] [-]

, 2024-03-31 13:01, pirms mēneša
Alus&čipsi rakstīja: Kāds nezin - tur kaut kādas biļetes arī jāpērk, jeb pietiek ar kafejnīcas rēķinu? Vai arī skatītāji tur vispār not welcome? Nekur nekā nav, lhf....
Lai cik briesmīga būtu mogloīdu halle, gan jau ka uz vietas var nopirkt. Bet te atkal parādās attieksme - Zemgale, Kurbads, pat Prizma tirgoja biļetes arī internetā, bet ar visu ātro kredītu naudu šamējie nevar uztaisit online biļetes. Nebrīnīšos, ja šie naudas atmazgātāji kartes arī nepieņem.

     [+] [-]

, 2024-03-31 13:16, pirms mēneša
Alus&čipsi rakstīja: Kāds nezin - tur kaut kādas biļetes arī jāpērk, jeb pietiek ar kafejnīcas rēķinu? Vai arī skatītāji tur vispār not welcome? Nekur nekā nav, lhf....
Kas tev par brīvu? Tādus purnus kā tevi tur pat par brīvu nelaidīs. Kāds sakars mogo hallei un lhf dalbajob? Kur jūs dzimstat? Ieej mogo mājaslapā, atrodi telefona numuru un pazvani, atver feisbuku, uzraksti ziņu, tev mutere vel jo projām dirsu slauka?

     [+] [-]

, 2024-03-31 13:40, pirms mēneša
Kartejais-Wannabe-Eksperts rakstīja: Kas tev par brīvu? Tādus purnus kā tevi tur pat par brīvu nelaidīs. Kāds sakars mogo hallei un lhf dalbajob? Kur jūs dzimstat? Ieej mogo mājaslapā, atrodi telefona numuru un pazvani, atver feisbuku, uzraksti ziņu, tev mutere vel jo projām dirsu slauka?
Kāds neglābjams idiots... Pazvanīt... Pazvanīt tu vari savai mammai uz karsto līniju. Ja pašam nesanāk apslaucīties, pazvani Boltam.

     [+] [-]

, 2024-03-31 13:56, pirms mēneša
Alus&čipsi rakstīja: Kāds neglābjams idiots... Pazvanīt... Pazvanīt tu vari savai mammai uz karsto līniju. Ja pašam nesanāk apslaucīties, pazvani Boltam.
Pirmās klases skolnieks internetā spēj atrast sev nepieciešamo informāciju, kamēr tipisks spirtacentra lietotājs smird komentāros par "lhf"

Lūk, es būšu laipns un tev izpalīdzēšu ar visu, kas tev ir nepieciešams šajā sakarā

https://pbs.twimg.com/media/EoUFuhp...