Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Kalns

Video: Latvijai sudraba medaļas Pasaules mērogā

Latvijas izlase panāk godalgoto otro vietu sieviešu hokeja Pasaules čempionātā apspēlējot Lielbritāniju ar 3:2. Piedāvājam jums spēles spilgtākos momentus.

Rihards Bukarts. Foto: LHF
25

Latvijas izlase maina virknējumus, izmaiņas skar arī vairākuma brigādes

Četras spēles piecās dienās aizvadījušajai Latvijas izlasei ceturtdiena bija brīvdiena, bet šodien komanda atgriezās uz ledus. Treneri lēmuši par izmaiņām virknējumos un vairākuma brigādēs. Vārtsargs spēlei pret Zviedriju vēl netika atklāts.
Arvils Bergmanis (centrā) Latvijas izlases pārbaudes mačā pret Šveici. Foto: LHF
9

Latvijas sastāvā pirms spēles pret Zviedriju pieteikts Bergmanis un Vītols

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš sarunā ar medijiem pēc šī rīta valstsvienības treniņa atklāja, ka rītdienas spēlei pret Zviedriju plānots pieteikt aizsargu Arvilu Bergmani, tāpat arī tiek domāts par vārtsarga Ērika Vītola pieteikšanu, jo "principā mums jāpiesaka visi puiši, kas ir ar mums šeit", sacīja Vītoliņš. Dienas gaitā tas tika paveikts arī oficiāli, IIHF mājaslapā Vītola un Bergmaņa vārdiem parādoties Latvijas izlases PČ2024 pieteikumā.
Rodrigo Ābolam - liela slodze uz pleciem un līdera nasta. Foto: Matt Zambonin/IIHF
8

Statistika: Ābolam dalīti labākais +/- rādītājs PČ, Latvija - līdere soda minūtēs

Latvijas izlases hokejistiem priekšā divas dienas atpūtai pirms nākamās spēles pasaules hokeja čempionātā Čehijā, Ostravā. Grupu turnīra izspēle sasniegusi savu viduspunktu, tāpēc piedāvājam ielūkoties spēlētāju un komandu paveiktajā statistikas ailēs, vērtējot gan individuālos, gan komandu rādītājus.