Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Avots: ''Canucks'' vārtsargs Demko izlaidīs vēl vismaz četras spēles

Avots: ''Canucks'' vārtsargs Demko izlaidīs vēl vismaz četras spēles
Tečers Demko. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

''Daily Faceoff'' apskatnieks Frenks Seravalli savā ''X'' kontā raksta, ka viņam pietuvināti avoti vēstī, ka Vankūveras ''Canucks'' pamatvārtsargs Tečers Demko traumas dēļ izlaidīs vēl vismaz četras spēles.

''Demko ir slidojis, atlabšana progresē. Priekšā liela nedēļa. Ātrākā iespējamā atgriešanās būtu uz piekto spēli, taču tas, visticamāk, būtu sasteigti,'' raksta Seravalli.

28 gadus vecais Demko vankūveriešu vārtus sargāja tikai Stenlija kausa pirmajā spēlē, iedzīvojoties ceļgala savainojumā.

Iepriekšējās trīs spēlēs ''Canucks'' vārtus sargājis latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš ar sauso maču palīdzēja komandai uzvarēt sērijas sestajā spēlē pret Nešvilas ''Predators'' un sasniegt otro kārtu.

Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' izslēgšanas spēļu otrās kārtas dueli pret Edmontonas ''Oilers'' sāks naktī uz ceturtdienu. Pirmās spēles sākums pulksten 5.00 pēc Latvijas laika.


, 2024-05-07 22:54, pirms 2 nedēļām
Šilova lielā iespēja
, 2024-05-08 00:11, pirms 2 nedēļām
Šilovam un Vankūverai visu cieņu, bet Oilers ir cits kalibrs nekā iepriekšējie pretinieki, ar daudz daudz labāku uzbrukumu nekā Predators.
Bet veiksmi Šilovam, ja tiks vārtos.
, 2024-05-08 00:20, pirms 2 nedēļām
Pēdējās piecās spēlēs Vancouvera uzvarēja Oilerus. Pagaidām izskatās pēc ērtākā pretinieka kāds vien iespējams otrajā kārtā. Baigi nesacerās uz Bļugera un Šilova klātbūtni Čempī 😅
, 2024-05-08 03:46, pirms 2 nedēļām
Pilnīgi piekrītu Vāveres teiktajam 💯💯💯
, 2024-05-08 05:39, pirms 2 nedēļām
Šlakatvāvere rakstīja: Pēdējās piecās spēlēs Vancouvera uzvarēja Oilerus. Pagaidām izskatās pēc ērtākā pretinieka kāds vien iespējams otrajā kārtā. Baigi nesacerās uz Bļugera un Šilova klātbūtni Čempī 😅
Jā, uzvarēja sezonas sākumā, kad Oilerus uzvarēja visi, kam nebija slinkums
, 2024-05-08 05:58, pirms 2 nedēļām
VAN īstos Oilers nemaz nav redzējusi šosezon vēl, būs liels izaicinājums vārtsargam, vienalga kuram, jo ar to realizāciju pagaidām švaki veicies.
, 2024-05-08 09:05, pirms 2 nedēļām
Šlakatvāvere rakstīja: Pēdējās piecās spēlēs Vancouvera uzvarēja Oilerus. Pagaidām izskatās pēc ērtākā pretinieka kāds vien iespējams otrajā kārtā. Baigi nesacerās uz Bļugera un Šilova klātbūtni Čempī 😅
Var redzēt ka esi tālu no saprašanas par sportu un it sevišķi par Play off spēlēm...
Lai vai kā lai Demko nesteidzas ar atgriešanos, izārstējas uz nākamo sezonu šajā lai Šilovs nostāv atlikušās daudzās spēles...
, 2024-05-08 11:35, pirms 2 nedēļām
Oilers ir daudz jaudīgāks uzbrukums un vairākums nekā Nashvilai, bet aizsardzība daudz vājāka.
Domāju ka būs ātrs un rezultatīvs hokejs. Vankuverai ir sistēma daudz labāka manuprāt. It īpaši 5v5. Ja nedos oileriem daudz iespēju spēlēt vairākumā, tad canucks paņems šo sēriju. 4-2 mana prognoze.
, 2024-05-08 22:36, pirms 2 nedēļām
Pēdējā brīdī taupīt Šilovu uz finālu iesp. bija VAC plāns ja pietrūks kārtības vārtos un vajadzēs mainīt vārtsargu. Šilovam ir lielāka perspektīva pār Demko, bet ja noturētos viss kārtībā līdz beigām viņi nemainītu neko. Demko parādīja ka finālā viņam trūkst perspektīvas un VAC izvēlējās mainīt lai glābtos.
Un Šilovu Čehijā ar LV izlasi mums neredzēt. Žēl, bet vajag saprast arī Viņu. Katram par sevi arī vajag padomāt.
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
26

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix
5

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).