Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canucks" pirmais numurs Demko pārliecināts, ka būs gatavs izslēgšanas spēlēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canucks" pirmais numurs Demko pārliecināts, ka būs gatavs izslēgšanas spēlēm
Tečers Demko. Foto: Derek Cain/Getty Images/NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks", ko pārstāv Artūrs Šilovs un Teodors Bļugers, vadošais vārtsargs Tečers Demko ceļgala savainojuma dēļ nav spēlējis kopš 9. marta. Tomēr amerikānis ir pārliecināts, ka būs gatavs stāties vārtos izslēgšanas spēlēs.

Tečers Demko ceturtdien aizvadīja pirmo treniņu kopā ar komandu kopš ceļgala savainojuma gūšanas. Vārtsargs atzina, ka sākotnēji kā atlabšanas laiks tika nosprausta otrdien gaidāmā spēle pret Kalgari "Flames", bet galvenais treneris Riks Tokets pauda, ka Demko apsteidz grafiku. Tādējādi iespējams, ka Demko sargās Vankūveras "Canucks" vārtus sestdien, kad gaida duelis pret Klusā okeāna divīzijas tuvāko sekotāju Edmontonas "Oilers".

Vankūveras līderis savainojumā iedzīvojās spēlē pret Vinipegas "Jets", turpinājumā izlaižot 13 mačus. Līdz traumai Demko bija viens no labākajiem NHL vārtsargiem un piedalījās Zvaigžņu spēlē. 49 mačos viņš atvairījis 91,7% metienu, vidēji ielaidis 2,47 ripas un piecās spēlēs pametis ledu nepārspēts.

Demko prombūtnē pie iespējas tika Artūrs Šilovs, kurš sargājis "Canucks" vārtus četrās no iepriekšējām sešām spēlēm. Viņa kontā trīs uzvaras, 88,1% atvairītu metienu un vidēji 2,47 zaudēti vārti. Tikmēr Keisijs Desmits pirmā numura prombūtnē uzvarējis tikai trijās no deviņām spēlēm, atvairot 88,2% metienu un ielaižot 2,98 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/canucks-go...

  +1 [+] [-]

, 2024-04-12 11:36, pirms 3 nedēļām
Nav ko sasteigt, vajag kārtīgi atpūsties un sadziedēt brūces, veselība tomēr pirmajā vietā

     [+] [-]

, 2024-04-12 12:00, pirms 3 nedēļām
Tas labi, ka būsi gatavs. Ar 2 labiem vārtsargiem startā ir labi uzsākt playoff. Tik cerams uz daļu no spēlēm padalīsies ar vietu vārtos arī ar Artūru.