Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Blue Jackets'' zaudē Nešvilai, Austrumos turpinās cīņa par pēdējām ''play-off'' vietām

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Blue Jackets'' zaudē Nešvilai, Austrumos turpinās cīņa par pēdējām ''play-off'' vietām
Džets Grīvss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā, spēlējot bez Elvja Merzļikina, ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas ar 4:6 atzina Nešvilas ''Predators'' pārākumu. Citās spēlēs turpinājās cīņa par pēdējām divām vietām izslēgšanas spēlēs Austrumu konferencē. Uzvarēja ''Red Wings'', ''Flyers'' un ''Capitals'', bet zaudēja ''Islanders'' un ''Penguins''.

• Spēlējot bez traumētā Elvja Merzļikina, naktī uz svētdienu zaudēja Kolumbusas ‘’Blue Jackets’’, kas desmit vārtu mačā ar 4:6 piekāpās Nešvilas ‘’Predators’’.

• Vārtus sargāja Džets Grīvss, kurš atvairīja 31 no pretinieku izdarītajiem 37 metieniem. Viņam tā bija astotā spēle sezonā un devītā NHL karjerā.

• ‘’Predators’’ izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un trešo pēdējās četrās spēlēs. ‘’Blue Jackets’’, kas ieņem pēdējo vietu Austrumos, šonakt piedzīvoja ceturto neveiksmi pēc kārtas.

• Ar diviem vārtiem un divām rezultatīvajām piespēlēm uzvarētāju labā izcēlās Romāns Jozi. Sezonā viņam 23 vārti un 62 rezultatīvās piespēles.

• Kolumbusa NHL sezonu noslēgs naktī uz trešdienu, kad savā laukumā uzņems Karolīnas ‘’Hurricanes’’. Otro sezonu pēc kārtas ‘’Blue Jackets’’ ir viena no līgas vājākajām komandām.

• Joprojām dzīva ir cīņa par pēdējām divām vietām Stenlija kausa izcīņā Austrumu konferencē. Naktī uz svētdienu uzvarēja Filadelfijas ‘’Flyers’’, Vašingtonas ‘’Capitals’’ un Detroitas ‘’Red Wings’’, bet zaudēja Ņujorkas ‘’Islanders’’ un Pitsburgas ‘’Penguins’’.

• ‘’Islanders’’ izslēgšanas spēlēm ir vistuvāk – ar 90 punktiem klubs ieņem septīto vietu. 87 punkti un astotā vieta ir ‘’Red Wings’’, taču tikpat punktu ir ‘’Capitals’’ un ‘’Flyers’’, bet punkts mazāk – ‘’Penguins’’.

• Ja ‘’Islanders’’, ‘’Red Wings’’, ‘’Capitals’’ un ‘’Penguins’’ regulārajā turnīrā atlikušas vēl divas spēles, tad Filadelfijai tikai viena un, lai saglabātu izredzes tikt Stenlija kausa izcīņā, tajā būs jāuzvar.

• ‘’Flyers’’ ar 1:0 šonakt pārspēja ‘’Devils’’. Vienīgos vārtus ar sezonas 33. golu guva Treviss Konečnijs.

• ‘’Capitals’’ ar 4:2 apspēlēja ‘’Lightning’’, bet ‘’Red Wings’’ papildlaikā ar 5:4 – ‘’Maple Leafs’’. Par Detroitas varoni kļuva Dilans Larkins, kurš uzvaras vārtus guva papildlaika 41. sekundē. Spēles gaitā ‘’Red Wings’’ izlaida 4:1 pārsvaru. 69. vārtus sezonā ‘’Maple Leafs’’ sastāvā guva Ostons Metjūzs.

• ‘’Islanders’’ nopelnīja punktu ar zaudējumu pret ‘’Rangers’’ pēcspēles metienos, bet ‘’Penguins’’ desmit vārtu spēlē ar 4:6 piekāpās Bostonas ‘’Bruins’’. Līdz ar zaudējumu noslēdzās Pitsburgas desmit spēļu sērija ar izcīnītajiem punktiem.

NHL spēles 13. un 14. aprīlī

SpēleRezultāts
Rangers - Islanders3:2 PM
Stars - Kraken3:1
Avalanche - Jets0:7
Panthers - Sabres3:2 P
Flyers - Devils1:0
Capitals - Lightning4:2
Senators - Canadiens5:4 PM
Maple Leafs - Red Wings4:5 P
Predators - Blue Jackets6:4
Penguins - Bruins4:6
Oilers - Canucks1:3
Kings - Ducks3:1
Sharks - Wild2:6

  -1 [+] [-]

, 2024-04-14 09:35, pirms 2 nedēļām
Ieraugot rezultātu, nopriecājos, ka beidzot Merzļikins atgriezies, bet tomēr ne.

Ir informācija par to traumu? Drīz jau būs jāpievienojas izlasei.

     [+] [-]

, 2024-04-14 09:53, pirms 2 nedēļām
Sezonā Elvim drošvien ir beigusies ļaus citiem vārtsargiem kuriem nhl lielais vēl priekšā uzspēlēt

     [+] [-]

, 2024-04-14 11:03, pirms 2 nedēļām
Acīmredzot komanda patestē, kas ir rezervēs aiz Elvja. Rezultāts te otršķirīgs.

     [+] [-]

, 2024-04-14 15:47, pirms 2 nedēļām
Kapitāļi uzvar atlikušās 2 un ir playoff, viss pašu rokās

     [+] [-]

, 2024-04-14 17:52, pirms 2 nedēļām
‘’Flyers’’ ar 1:0 šonakt pārspēja ‘’Devils’’. Vienīgos vārtus ar sezonas 33. golu guva Treviss Konečnijs.

Kādā valodā Treviss Koneknī ir Teviss Konečnijs? Zviedru? krievu?