Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL pārcelšanās uz Jūtu: rezervēti 20 tūkstoši sezonas abonementu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL pārcelšanās uz Jūtu: rezervēti 20 tūkstoši sezonas abonementu
Gerijs Betmens un Raiens Smits. Foto: AP/Scanpix

Nākamajā sezonā Nacionālā hokeja līga (NHL) vairs neuzturēsies Arizonā, pie komandas tiekot Jūtas štata galvaspilsētai Soltleiksitijai. Komandas īpašnieks Raiens Smits norādījis, ka mazāk kā diennakts laikā rezervēti 20 tūkstoši sezonas abonementu.

NHL padome apstiprinājusi komandas pārcelšanu no Arizonas uz Jūtu, par jauno īpašnieku kļūstot miljardierim Raienam Smitam, kuram jau pieder Nacionālās basketbola asociācijas klubs Jūtas "Jazz" un MLS futbola komanda.

Mazāk kā 24 stundas pēc apstiprinājuma saņemšanas Smits norādīja, ka rezervēti 20 tūkstoši sezonas abonementu. Lai veiktu rezervāciju, bija nepieciešama pirmā iemaksa.

Jaunā komanda spēlēs "Delta Center", "Jazz" arēnā, kas pašlaik hokeja spēlē var piedāvāt 12 tūkstošus sēdvietu. Taču NHL komisārs Gerijs Betmens pauda, ka plānota renovācija, kas sēdvietu skaitu pacels līdz 17 tūkstošiem.

Arizonas "Coyotes" pēdējās sezonas aizvadīja universitātes arēnā, kas spēja uzņemt mazāk par pieciem tūkstošiem skatītāju. Ieceres uzbūvēt jaunu arēnu tika noraidītas, klubam paliekot bez nākotnes plāniem, ar ko NHL nebija mierā. "Coyotes" 11 no pēdējām 12 sezonām palika bez izslēgšanas spēlēm.

Pagaidām nav zināms, kā tiks nosaukta Jūtā bāzētā komanda. Pastāvot iespēja, ka nosaukums nebūs izvēlēts līdz nākamās sezonas sākumam.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/utah-nhl-own...

     [+] [-]

, 2024-04-20 09:45, pirms 2 nedēļām
Izskatās ,ka mormoņiem patīk hokejs 😁

     [+] [-]

, 2024-04-21 10:23, pirms 2 nedēļām
Komandas jaunais nosaukums:
Jūtas "Ko tu domā, man b*eģ nav jūtu?"