Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Panarinam hat-trick Bostonā, brāļi Hjūzi izceļas Ņūdžersijas "Devils" uzvarā

Panarinam hat-trick Bostonā, brāļi Hjūzi izceļas Ņūdžersijas "Devils" uzvarā
Artemijs Panarins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā uzvaras šonakt svinēja arī Ņujorkas "Rangers", Karolīnas "Hurricanes", Detroitas "Red Wings", Ņūdžersijas "Devils", Sentluisas "Blues", Anaheimas "Ducks", Tampabejas "Lightning" un Lasvegasas "Golden Knights" komandas.

• Ņujorkas "Rangers" pēdējās divas ripas iemeta tukšos vārtos un ar 5:2 līksmoja Bostonā. Ar hat-trick izcēlās Artemijs Panarins, kurš pārsniedzis 40 vārtu robežu un tuvojas 100 punktu slieksnim (41+56).

• Ņūdžersijas "Devils" pēdējā trešdaļā guva trīs vārtus un ar 4:1 mājās apspēlēja Vinipegas "Jets". Niko Hišīram un Tīmo Maieram 1+2, Lūkam Hjūzam trīs piespēles, bet viņa brālim Džekam divi vārti vairākumā.

• Sestos zaudējumus pēc kārtas piedzīvoja Ņujorkas "Islanders" un Sietlas "Kraken", piekāpjoties Detroitā (3:6) un Lasvegasā (1:3, uzvaras ripu ielaižot 80 sekundes līdz beigām). Detroitai trīs punktus sakrāja Kristians Fišers (1+2), pa diviem vārtiem Dilanam Larkinam un Endrū Kopam.

• Karolīnas "Hurricanes" divreiz izlaida vadību, tomēr pagarinājumā pārspēja Filadelfijas "Flyers" (3:2), svinot piekto uzvaru pēc kārtas, bet Anaheimas "Ducks" pastarīšu cīņā pārtrauca septiņu neveiksmju sēriju – 4:0 pār Čikāgas "Blackhawks", divas ripas Aleksam Kilornam.

• Sentluisas "Blues" ar 5:2 uzvarēja Otavā - trīs punkti Džordanam Kairū (1+2), divi vārti Džeikam Neiborsam, bet Tampabejas "Lightning" ar 4:1 uzvarēja Sanhosē. Visos vārtos asistēja līgas rezultatīvākais spēlētājs Ņikita Kučerovs (41+81), trīs punkti Breidenam Pointam (2+1).

NHL rezultāti

SpēleRez.SpēleRez.
Bruins – Rangers2:5Oilers – Sabres8:3
Hurricanes – Flyers3:2 PDucks - Blackhawks4:0
Red Wings - Islanders6:3Canucks - Canadiens4:1
Devils - Jets4:1Sharks - Lightning1:4
Senators - Blues2:5Golden Knights - Kraken3:1
Panthers - Predators0:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
106

Šilovs un Bļugers sāks Stenlija kausa otro kārtu pret Edmontonas biedējošo uzbrukumu

Pulksten 5:00 Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otro kārtu sāks Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas savā laukumā uzņems Edmontonas "Oilers" ar Konoru Makdeividu un Leonu Draizaitlu priekšgalā.
Vinsents Tročeks svin gūtos vārtus. Foto: USA Today Sports/Scanpix

''Rangers'' otrajā papildlaikā panāk 2-0, ''Avalanche'' uzvarā atspēlējas no 0:3

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā turpinājās izslēgšanas spēļu otrās kārtas izspēle. Otro uzvaru svinēja Ņujorkas ''Rangers'', kas atspēlējās un otrajā papildlaikā ar 4:3 pārspēja Karolīnas ''Hurricanes'' (sērijā 2-0). Atspēlēties izdevās arī Kolorādo ''Avalanche'', kas atguva trīs vārtu deficītu un papildlaikā ar 4:3 pieveica Dalasas ''Stars'' (sērijā 1-0).
Foto: NHL
6

Pirmo reizi kluba vēsturē ''Sharks'' ieguvusi NHL drafta pirmo izvēli

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā notika drafta loterijā un tajā uzvarēja Sanhosē ''Sharks'', kas tādējādi pirmo reizi komandas vēsturē izraudzīsies jauno hokejistu kā pirmā. Otrais kārtas numurs ticis Čikāgas ''Blackhawks'', bet trešais - Anaheimas ''Ducks''.