Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Merzļikins: ''Sen tā nebija trīcējušas kājas kā spēles sākumā''

Merzļikins: ''Sen tā nebija trīcējušas kājas kā spēles sākumā''
Elvis Merzļikins. Foto: LHF

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins komentārā LMT pēc spēles pret Norvēģiju komentēja satraukumu mača ievadā un nozīmīgo fanu atbalstu visas spēles garumā.

Vakar Latvijas hokeja izlase pārbaudes spēlē ''Arēnā Rīga'' ar 0:1 piekāpās Norvēģijai. Vārtos stājās Elvis Merzļikins, kurš atvairīja 22 no pretinieku izdarītajiem 23 metieniem.

''Bija ļoti, ļoti karsts,'' pēc spēles Latvijas Hokeja federācijas sadarbības partnerim ''Latvijas Mobilajam telefonam'' jeb LMT teica Merzļikins. ''Ko tas nozīmē? To, ka fanu bija ļoti daudz. Teikšu godīgi - kad sākās spēle, man kājas ilgi nebija trīcējušas kā šodien. Bija nenormāli patīkami spēlēt, turklāt ''Arēna Rīga'' bija ļoti skaļa.''

Spēles laikā varēja novērot, ka līdzjutēji skandē Elvja vārdu. ''Jā, tas bija ļoti patīkami,'' to dzirdējis arī viņš pats. ''Redzēju, ka fani ir ar mani, par ko saku lielu paldies. Zinu, ka pēdējos divos gados man nav gājis viegli, tāpēc man ir vajadzīgs atbalsts. Šodien spēles laikā noguru, un līdzjutēji mani atdzīvināja.''

Latvijas hokeja izlase 2024. gada pasaules čempionātu hokejā sāks pēc nedēļas, kad aizvadīs maču pret Poliju. Vēl grupā, kuras spēles tiks izspēlētas Ostravā, jāspēlē pret Francijas, Kazahstānas, Vācijas, Slovākijas, Zviedrijas un ASV valstsvienībām.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/reel/C6hK...


, 2024-05-04 11:55, pirms 2 nedēļām
Teica taču ka ar presi nekomunicēs?
, 2024-05-04 12:15, pirms 2 nedēļām
valmiera-fc rakstīja: Teica taču ka ar presi nekomunicēs?
LMT nav ne prese ne vispār masu medijs
, 2024-05-04 12:51, pirms 2 nedēļām
Zelts!
, 2024-05-04 13:30, pirms 2 nedēļām
brali Grimmi nobal...
, 2024-05-04 14:30, pirms 2 nedēļām
Vai Elvim,kā spēles MVP,nebija jāpiedalās preses konferencē?
, 2024-05-04 14:56, pirms 2 nedēļām
NorchaN rakstīja: LMT nav ne prese ne vispār masu medijs
Kārtējās atmazkas Elvim Ja pilda medija funkcijas - tātad medijs
, 2024-05-04 15:38, pirms 2 nedēļām
😂 fufeļa stūmējs. Tāt čempionāta laikā būs ar presi jārunā. Un šī arī bija intervija. Tad jau blogi arī nav prese? Valteram vai bufetei var sniegt interviju? Tās tik atmazkas.
, 2024-05-04 18:48, pirms 2 nedēļām
gircc rakstīja: 😂 fufeļa stūmējs. Tāt čempionāta laikā būs ar presi jārunā. Un šī arī bija intervija. Tad jau blogi arī nav prese? Valteram vai bufetei var sniegt interviju? Tās tik atmazkas.
Tev gan kko citu patīk stumdīt, tā kā nerunā daudz.
, 2024-05-04 23:22, pirms 2 nedēļām
valmiera-fc rakstīja: Teica taču ka ar presi nekomunicēs?
A viņš pa telefonu pazvanīja
Miks Indrašis gūst vārtus pret Zviedriju. Foto: IIHF
46

Ar atmiņām par 1/4 finālu: Latvija pret zelta pretendenti Zviedriju

Sestdien agro spēli pasaules čempionātā aizvadīs Latvijas valstsvienība, kas pulksten 13:20 spēkosies pret Ostravas apakšgrupas galveno favorīti un zelta pretendenti Zviedriju, kura nav zaudējusi nevienu punktu. Tiešraide LTV7 kanālā.
Polijas uzbrucējs Patriks Vronka. Foto: IIHF
7

Poļi centīsies izturēt Vācijas spiedienu, cīniņš arī turnīra bombardieriem

Sestdien pasaules hokeja čempionāta spēlēs Prāgā un Ostravā spēles aizvadīs trīs ceturtdaļas no turnīra dalībkomandām. Pievakarē iekarsušie Vācijas hokejisti lūkos sabērt astoņas ripas arī poļu vārtos, bet hokeja gardēžus gaida spēle Prāgā, kur sporta veida dzimtenes pārstāvji tiksies ar Somijas izlasi.
Polijas valstsvienības līdzjutēji. Foto: Matt Zambonin/IIHF
3

Polijas līgas sīkstums pret NHL meistarību un ātrumu noturas pusstundu

Pasaules hokeja meistarsacīkstēs priekšzīmību cīņassparā turpina rādīt Polijas valstsvienība, kura ar 1:4 piekāpās amerikāņiem, kuri pirmos vārtus iemeta vien 31. minūtē.