Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | "Bufete": vai pasaule gatava sportot slepkavu un izvarotāju kompānijā?

Jo dienas, jo neslēptāki kļūst centieni ielaist Krieviju atpakaļ starptautiskajā sporta apritē – līdzās daudziem mazākiem precedentiem, skaļi izskanējusi agresoru atjaunošana futbola un paralimpisko spēļu saimē. Tuvojoties Parīzes olimpiskajām spēlēm – kad un kādiem lēmumiem ir gatava Latvija? "Bufetē" šoreiz Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Jānis Buks.



1

Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Franci Lāci

Šoreiz VEF Rīga podkāstā Rīgas Zeļļu un Latvijas 3x3 basketbola izlases basketbolists Francis Lācis, kurš pastāstīja par to, cik traks var izvērsties marts Amerikā, par Rīgas Zeļļu veiksmīgo sezonu, kā arī par to, vai ir nolemts kādā sastāvā Latvijas 3x3 izlase dosies uz Parīzi.

Klausītava | "William Hill TV": hokeja studija pirms PČ hokejā

"William Hill TV" hokeja studijas trijnieks atgriežas ar apskatu pirms šī gada pasaules čempionāta hokejā. Sarunas gaitā Edgars Lūsiņš, Jānis Celmiņš un Artūrs Barovskis vērtē izmaiņas salīdzīnājumā ar Latvijas valstsvienības bronzas sastāvu, pretinieku spēku un paredz galvenos izaicīnājumus, ar kuriem būs jāsaskaras Latvijas izlasei.

Klausītava | Devītnieks: Vai iespējams apdrošināt fanu bungas un savu mīļāko Latvijas izlases kreklu?

Bronzas pavasaris mudinājis ceļā doties arī tādus fanus, kuriem šī būs debija. Ostravu pārņems tūkstoši no Latvijas. Par savu drošību var parūpēties dažādi – arī apdrošinoties. Ciemos "Balcia Apdrošināšana" viceprezidents Reinis Bērzkalns. Savulaik regulāri pa sētas durvīm iekļuvis Rīgas Sporta pilī, kļuvis par Latvijas un Lietuvas čempionu florbolā, un arī hokeja nūja viņam nav sveša.Paldies par atbalstu EHR, Venden un Balcia Apdrošināšana