Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: 'Hendrick' komanda izcīna vēsturisku panākumu NASCAR posmā Mārtinsvillā

NASCAR "Cup Series" sezonas astotais posms, kas aizvadīts Mārtinsvillas ovālā, izcēlies ar vēsturisku finišu. "Hendrick Motorsport" komanda kļuvusi par pirmo, kas šajā trasē spējusi izcīnīt pirmās trīs pozīcijas. Trešo uzvaru šosezon guva Viljams Bairons, bet aiz viņa finišu šķērsoja komandas biedri Kails Larsons, kurš ir šī brīža kopvērtējuma līderis, un Čeiss Eliots. Komandai tā kopumā bija 29. uzvara šajā trasē, tāpat tā kļuvusi par pirmo, kas Mārtinsvillas posma vēsturē vadībā pavadījusi vismaz 10 tūkstošus apļu.

Ivo Gabrāns. Foto: Maximum attack Photo

Folkreisa otrajā posmā Aizkrauklē dramatiskā finālā uzvar Ivo Gabrāns

Nedēļas nogalē Aizkrauklē, Daugavas Senlejas trasē ar otro posmu turpinājās Folkreisa Vasaras kausa un Krosa komisijas autokrosa kausa sezona. Folkreisa galvenajā klasē, tāpat kā pirmajā posmā Smiltenē, uzvaru izcīnīja Ivo Gabrāns.
Jānis Reišulis. Foto: Reišulis MX
2

Motosportists Jānis Reišulis šosezon neatgriezīsies sacensībās

LETA. Latvijas motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis šosezon neatgriezīsies sacensībās, pirmdien paziņoja 16 gadus vecā sportista pārstāvji.
Foto: Raimonds Volonts

Ar spraigām cīņām un negaisu aizvadīts Latvijas-Lietuvas rallijkrosa otrais posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē "Baroni" pulcējās rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur aizvadīts Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta otrais posms.