Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Avārija NASCAR sacensību izskaņā dod iespēju uzvarēt Eliotam

Pēc 42 posmu pārtraukuma NASCAR "Cup Series" sacensībās uzvarējis Čeiss Eliots. Sacīkstes Teksasas trasē izvērsās notikumiem bagātas, bet to izskaņā, tobrīd cīnoties par otro vietu, sadursmi piedzīvoja Ross Česteins un Viljams Bairons. Rezultātā Eliots varēja saglabāt pirmo pozīciju - finišs tika sasniegts jau plīvojot dzeltenajiem karogiem. Pēc deviņiem posmiem kopvērtējuma vadībā Kails Larsons, kuram seko Martins Truekss juniors un Denijs Hamlins, bet šoreiz neviens no viņiem pirmajā desmitniekā neiekļuva. Eliots ir ceturtais.

Jānis Reišulis. Foto: Reišulis MX

Motosportists Jānis Reišulis šosezon neatgriezīsies sacensībās

LETA. Latvijas motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis šosezon neatgriezīsies sacensībās, pirmdien paziņoja 16 gadus vecā sportista pārstāvji.
Foto: Raimonds Volonts

Ar spraigām cīņām un negaisu aizvadīts Latvijas-Lietuvas rallijkrosa otrais posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē "Baroni" pulcējās rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur aizvadīts Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta otrais posms.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: no sportista arhīva

Kārlis Reišulis: "Slikts pirmais brauciens ar pārāk daudz kļūdām"

18. un 19. maijā Francijā, "St Jean d’Angely" mototrasē norisinājās Eiropas čempionāta EMX250 ceturtais un EMX125 piektais posms motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Alberts Reišulis, kurš savā klasē divu braucienu summā ierindojās piektajā vietā, un Markuss Ozoliņš, kuram kopvērtējumā 14. vieta.