Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2987, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Starp četriem "Ferrari" akadēmijas nometnes dalībniekiem arī latvietis Štolcermanis

Starp četriem "Ferrari" akadēmijas nometnes dalībniekiem arī latvietis Štolcermanis
Tomass Štolcermanis. Foto: KSP Reportages

Talantīgais latviešu autosportists Tomass Štolcermanis piedalīsies autobūves milža "Ferrari" rīkotajā jauno braucēju atlases nometnē, ziņo komanda.

Tomass Štolcermanis iepriekš guvis lieliskus panākumus kartingu sacīkstēs, "Champions of the Future" seriālā šosezon gūstot trešo vietu kopvērtējumā, kā arī izcīnot uzvaru pēdējā posmā jūnija beigās Itālijā. Sniegums ļāvis izpelnīties arī "Ferrari" rūpnīcas komandas uzmanību, tiekot uzaicinātam uz jauno talantu akadēmijas nometni.

Četru dienu garajā nometnē Itālijā, kas noslēgsies ceturtdien, tās dalībnieki aizvadīs gan teorētiskas, gan praktiskas nodarbības saistībā ar autobraucēju karjeru. Četru jauno pilotu iesaukumā kopā ar autosporta talantiem no Itālijas un Zviedrijas ticis arī 15 gadus vecais latvietis, un nometnes noslēgumā tiks vērtēts, ar kuru no jaunajiem talantiem tiks turpināta sadarbība, pēc nākamās - finālkārtas - izturēšanas gada beigās kļūstot par pilnvērtīgu "Ferrari" akadēmijas dalībnieku.

"Ferrari" braucēju akadēmijas jauno talantu atlases nometnes tiek rīkotas vairākas reizes gadā, meklējot nākamos autosporta talantus, kas kādreiz nākotnē varētu pārstāvēt prestižo komandu arī F1 trasēs. Viens no akadēmijas sportistiem ir arī "Ferrari" leģendas Mihaēla Šūmahera dēls Miks, kurš F1 pārstāv "Haas" komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.ferrari.com/en-EN/fda/a...


, 2022-07-19 18:57, pirms 2 gadiem
Rakstā sarakstītas pilnīgas muļķības. Izlasot saistīto avotu Ferrari mājas lapā, ir skaidri rakstīts, ka gadā ir vairākas šādas nometnes. Katras nometnes laikā izvēlas vienu braucēju.Pēc tam gada beigās notiek lielā izvērtēšana, kad tiek nolemts vai kāds no nometnēs izvēlētajiem braucējiem tieks iekļauts Ferrari Academy vai nē.
, 2022-07-19 19:34, pirms 2 gadiem
betsafe002 rakstīja: Rakstā sarakstītas pilnīgas muļķības. Izlasot saistīto avotu Ferrari mājas lapā, ir skaidri rakstīts, ka gadā ir vairākas šādas nometnes. Katras nometnes laikā izvēlas vienu braucēju.Pēc tam gada beigās notiek lielā izvērtēšana, kad tiek nolemts vai kāds no nometnēs izvēlētajiem braucējiem tieks iekļauts Ferrari Academy vai nē.
Labots.
, 2022-07-19 20:20, pirms 2 gadiem
Lai puikam izdodas!
, 2022-07-19 21:00, pirms 2 gadiem
Tulkojumā arī pazudis, ka spēju pārbaudei tiks dots neregulēts F4 autiņš , ar kuru mizos vairākus apļus, un braucējam kopā ar mehāniķi būs iespēja uzlabot gan formulas veiktspēju, gan apļa laikus. Tas parādīs braucēja prasmes izvērtēt un nodot nepieciešamo informāciju gan par riepām, gan par saķeri, formulas uzvedību trasē, utt.
Manā ieskatā F4 ir loģisks nākošais solis jau nākošajā gadā.
, 2022-07-19 22:00, pirms 2 gadiem
taisnatiesa rakstīja: Lai puikam izdodas!
un lai nepieļauj igauņa kļūdas
, 2022-07-19 23:24, pirms 2 gadiem
pūce rakstīja: un lai nepieļauj igauņa kļūdas
Neveiksmi*. Cancelots vari tikt gandrīz par jebko.
, 2022-07-20 00:04, pirms 2 gadiem
Tizli protams ka mūsu džekiem aiz muguras nestāv pārdesmit miljonu tauta kura varētus sekot līdzi. Ķīnas pilotam ar līdzvērtīgām spējām tikt iekšā ir daudz daudz vieglāk. Bet vēlu veiksmi mož saies.
, 2022-07-20 11:49, pirms 2 gadiem
edgefall23 ... pāris desmit miljoni usd būtu labāk par tautu, jo reizēm tas F1 pilotu izvērtēšanas kritērijs ir nesaprotams ... tad ķīnieti vajag, tad sievieti, tad no reģiona kur mēdiji spēcīgāk strādā vai autosporta tradīcijas bagātākas ... lai veicas ...
Valters Zviedris. Foto: Porsche Carrera Cup Benelux

Zviedris "Porsche Carrera Cup Benelux" čempionātā debitē ar ceturto vietu braucienā

LETA. Pagājušā gada Ziemeļeiropas "Porsche" čempions Valters Zviedris nedēļas nogalē Beļģijā "Porsche Carrera Cup Benelux" čempionātā debitēja ar ceturto vietu pirmajā braucienā, bet kopvērtējumā sacensības noslēdza devītajā pozīcijā, vēsta Latvijas Automobiļu federācija (LAF).
Nikolass Bertāns. Foto: Andris Smilšarājs
1

Eiropas drifta čempionāta posmā Biķerniekos Nikolasam Bertānam otrā vieta

LETA. Latvijas pilots Nikolass Bertāns nedēļas nogalē Biķernieku trasē "Drift Masters" Eiropas drifta čempionāta ceturtajā posmā izcīnīja otro vietu, kamēr par sacensību uzvarētāju kļuva īrs Džeks Šenehans, vēsta organizatori.
Foto: Zumapress.com/Scanpix
4

"Ferrari" ar uzvaru atgriežas Lemānas 24 stundu sacīkstēs

LETA--AFP. "Ferrari" komanda svētdien pēc 50 gadu pārtraukuma triumfāli atgriezās Lemānas 24 stundu sacīkstēs, svinot uzvaru. Itāļu ražotāju mašīna uzvarēja simtgades sacensībās, izjaucot "Toyota" vienības cerības uz sesto uzvaru pēc kārtas.