Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Latvieši EMX klasēs otrajā desmitā Eiropas čempionāta posmā

Latvieši EMX klasēs otrajā desmitā Eiropas čempionāta posmā
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: Yamaha Racing

LETA. Latvijas motosportisti Markuss Ozoliņš, Jēkabs Kubuliņš un Kārlis Alberts Reišulis šajā nedēļas nogalē Portugālē Eiropas čempionāta trešā posma sacensībās 125 kubikcentimetru (EMX125) un 250 kubikcentimetru (EMX250) klasēs ieņēma vietas otrajā desmitā.

EMX125 klasē Ozoliņam abos braucienos bija 12.vietas un summā 11.pozīcija, bet Kubuliņš braucienos bija attiecīgi 16. un 23.vietā, summā ieņemot 18.pozīciju. Pirmajā braucienā uzvarēja ungārs Noels Zanočs, bet otrajā nepārspēts bija nīderlandietis Gians Densens - viņiem abiem pa 47 punktiem.

EMX250 klasē Kārlis Alberts Reišulis pirmajā braucienā bija 30., bet otrajā vienubrīd bija piektais, taču finišā atkāpās uz 11.pozīciju. Posma ieskaitē viņam 17.vieta, bet abos braucienos uzvarēja nīderlandietis Kāss Falks.

Jānis Mārtiņš Reišulis traumas dēļ arī šajā Eiropas čempionāta posmā nestartēja.

Kopvērtējumā EMX125 klasē Ozoliņš ir 11.vietā, savukārt EMX250 klasē Kārlis Alberts Reišulis ir 11., bet viņa brālis Jānis Mārtiņš Reišulis atrodas divas pozīcijas zemāk.

8. un 9.jūnijā Ķegumā mototrasē "Zelta Zirgs" norisināsies pasaules čempionāta devītais un Eiropas čempionāta (EMX125 un EMX250) sestais posms motokrosā.


, 2024-05-05 15:34, pirms 2 nedēļām
Rešulis nespēja izturēt tempu un lēnām atkrita.
, 2024-05-05 16:14, pirms 2 nedēļām
Cik nopietna trauma otram brālim?
Pauls Jonass. Foto: @piclabphoto34
2

Jonasam avārija un 29. vieta MXGP posma kvalifikācijā

LETA. Latvijas motosportists Pauls Jonass sestdien pasaules motokrosa čempionāta Francijas "Grand Prix" kvalifikācijā MXGP klases sacensībās piedzīvoja avāriju pirmajā pagriezienā un izstājās, ierindojies 29. vietā.
Daniels un Bruno Lielbārži. Foto: WSC
3

Lielbārži PČ blakusvāģu motokrosā uzvar arī sezonas otrajā posmā

LETA. Latvijas motosportisti Daniels un Bruno Lielbārži svētdien Nīderlandē izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta ekipāžām otrajā posmā.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
3

Jonass ieņem devīto vietu Spānijas MXGP posmā, uzvar mājinieks Prado

Šodien MXGP čempionāta posmā Spānijā devīto vietu divu braucienu kopvērtējumā ieņēma latvietis Pauls Jonass, kuram devītā un desmitā vieta braucienos. Abos braucienos uzvarēja Horhe Prado, kurš arī kļuva par jauno kopvērtējuma līderi.