Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Markusam Ozoliņam piektā vieta EMX125 pirmajā braucienā

Ar sacensībām Sardīnijā, Riolas Sardo trasē startējusi Eiropas motokrosa čempionāta sezona EMX125 klasē, kur karjeru veido arī topošās MXGP zvaigznes. Piedalījās arī divi latviešu sportisti. Markuss Ozoliņš pirmo braucienu noslēdza pat augstajā piektajā vietā, bet otrajā sacīkstē palika piecpadsmitais. Tomass Šaicāns pirmajā braucienā izstājās jau otrajā aplī, bet otrajā braucienā punktus neguva. Par posma uzvarētāju kļuva ungārs Noels Zanočs.


Foto: Keita Klikuča
1

Uzvaru Latvijas kausā MX50+ klasē ar skaistu braukšanu izcīna Leons Kozlovskis

18. maijā Lubānas mototrasē tika aizvadīts Latvijas kausa otrais posms motokrosā. Pavisam kopā bērnu un pieaugušo klasēs Lubānā uz starta stājās un silto laiku trasē izbaudīja 192 dalībnieki.
Foto: Māris Stiprais

Lubānā Latvijas kausā motokrosā startējuši vairāk kā 90 jaunieši

18. maijā Lubānas mototrasē norisinājās Latvijas kausa otrais posms motokrosā. Šajā posmā uz starta jauniešu klasēs stājās 95 dalībnieki no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: no sportista arhīva

Kārlis Reišulis: "Slikts pirmais brauciens ar pārāk daudz kļūdām"

18. un 19. maijā Francijā, "St Jean d’Angely" mototrasē norisinājās Eiropas čempionāta EMX250 ceturtais un EMX125 piektais posms motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Alberts Reišulis, kurš savā klasē divu braucienu summā ierindojās piektajā vietā, un Markuss Ozoliņš, kuram kopvērtējumā 14. vieta.