Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kozlovskis uzvar savā klasē Lietuvas "Cross Country" čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Kozlovskis uzvar savā klasē Lietuvas "Cross Country" čempionātā
Leons Kozlovskis. Foto: LMSF

Lietuvas "Cross Country" čempionāta trešajā posmā, kas norisinājies Šauļos, piedalījās arī vairāki latviešu sportisti. Spēkus šajā disciplīnā izmēģināja vecmeistars Leons Kozlovskis, kļūstot par savas klases uzvarētāju.

Solo motociklu kategorijā absolūtajā ieskaitē starp 126 sportistiem no latviešu braucējiem sesto rezultātu sasniedza Miks Rasmanis. Enduro klasē viņam otrā vieta, piekāpjoties tikai lietuvietim Nerimantam Jocius.

"Sacensības aizvadīju izmēģinot savus spēkus ar kaimiņu braucējiem," stāsta Miks. "Uz mocīša jutos labi, bet nedaudz pietrūka ātrums uz cietā seguma."

Leons Kozlovskis kopējā ieskaitē ierindojās 21. pozīcijā, bet guva uzvaru 40+ klasē, kur otro vietu ieņēma Lauris Ermanis.

Paldies jāsaka Lietuvas komandai "Energus Moto Komanda" par foršu piedāvājumu uzbraukt no viņu kluba šo moto disciplīnu," stāsta Leons. "Čaļi bija priecīgi un sadarbību jau grib turpināt uz 2025. gadu."

Absolūti ātrākais sacensībās bija "Open" klases uzvarētājs Domants Jazdausks.

20 sportisti stājās uz starta arī kvadriciklu kategorijā, uzvaru izcīnot mājiniekam Gediminam Volkavičam, savukārt otrais absolūtajā vērtējumā bija Reinis Bicāns. Viņam otrā vieta arī "Quad Open" klasē.

Rezultāti: https://speedhive.mylaps.com/events...