Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

Juris Grīns
Juris Grīns

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai
Foto: Fantic Racing

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.

Iepriekš jau vēstījām, ka "Fantic Factory Racing" komanda paziņoja par sadarbības šķiršanu ar Roanu van de Mūsdijku, kuram šogad bija paredzēta debija pasaules motokrosa čempionāta MXGP klasē. Sportists treniņsacīkstēs guva traumu, sezonas sākumu ir spiests izlaist, un abas puses panākušas mutisku vienošanos par līguma laušanu.

Tikmēr Bogerss vēl iepriekšējās sezonās bija Paula Jonasa komandas biedrs "Standing Construct" komandā, tomēr pērn braucēju nomocīja traumas. Uz šo sezonu viņš bija vienojies par startēšanu "REVO GasGas Racing Team", taču līdz dalībai MXGP vienība nenonāca, līdz ar to Bogerss pēdējā brīdī palika bez komandas.

"Šobrīd esmu ļoti veiksmīgs puisis, jo vairs neticēju, ka šogad tikšu pie iespējas startēt MXGP," stāsta Bogerss. "Varat iztēloties, ka šo iespēju tveru ne vien ar abām rokām, bet arī kājām. Esmu ļoti motivēts un koncentrējies šim darbam."

MXGP klasē Bogerss debitēja jau 2018. gadā, tobrīd būdams tikai 21 gadu vecs. Daudzas sezonas viņu mocījušas traumas, bet labākā no visām padevās 2022. gadā, kad holandietis ieguva augsto sesto vietu kopvērtējumā. Togad viņam arī izdevās uzvarēt leģendārajā Lommelas trasē notikušajā posmā.

Tikmēr neoficiāli zināms, ka Van de Mūsdijku, kurš drīzumā varētu atgriezties uz starta, sastāvā gatavojas pieņemt "Honda" rūpnīcas komanda, lai aizvietotu savainoto Rubenu Fernandesu.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2024-03-28 17:37, pirms mēneša
Bez pārsteigumiem