Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs sestais Smočika piemiņas sacensībās

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs sestais Smočika piemiņas sacensībās
Andžejs Ļebedevs vadibā.

Jau 74. reizi risinājās slavenā Lešno spīdvejista, pirmā Polijas čempiona Alfreda Smočika piemiņas sacensības, kas ir vienas no prestižākajām starptuatiskajām spīdveja sacensībām Polijā, un sesto vietu tajā ieņēma Latvijas labākais spīdveja meistars Andžejs Ļebedevs. Viņš bija labākais starp ārzemju motobraucējiem.

Savā pirmajā braucienā Andžejs Ļebedevs uzvarēja - viņš apsteidza austrālieti Breidiju Kērcu, dāni Kenetu Bjerri un labāko vācu junioru Noriku Blēdornu. Nākamjā braucaivē nācās palikt bez punktiem, bet tad sekota trīs otrās vietas. Ļebedevs piekāpās tikai Gžegožam Zengotam, Kžištofam Bučkovskim un Dominikam Kuberam. Summā - 9 punkti un 6. vietā.
Pirmās piecas vietas ieņēma poļu spīdvejisti. Uzvarēja Kubera, kurš ieguva 15 no 15 iespējamajiem punktiem, otrais ar 13 punktiem bija Zengota, bet trešais ar 12 punktiem - Bučkovskis. Andžejs Ļebedevs bija pirmais starp ārzemju spīdvejistiem.
Svētdien Ļebedevs piedalīsies Polijas klubu pāru kausa izcīņ Poznaņā. Lešno "FOGO Unia" sastāvā būs arī Zengota un Bartošs Smektala.