Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejam Ļebedevam 11 punktu, Lešno "FOGO Unia" - uzvara

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejam Ļebedevam 11 punktu, Lešno "FOGO Unia" - uzvara
Andžejs Ļebedevs un Lešno "FOGO Unia" ar uzvaru sāka Polijas spīdveja Ekstralīgas jauno sezonu.

Polijas spīdveja Ekstralīgas pirmajā mačā Andžejs Ļebedevs bija viens no Lešno komandas "FOGO Unia" līderiem un ar 11 punktiem sekmēja uzvaru pār Čensthovas "Wlokniarz" ar 47:43. Pasaules spēcīgākajā klubu spīdveja līgā Ļebedevs jauno sezonu sāka atzīstami.

Pirms sezonas vairāki poļu sp[idveja eksperti paredzēja, ka Lešno komanda "FOGO Unia" ir viena no pretendentēm uz izkrišanu. Titūlētākais Polijas spīdveja klubs (18 reizes čempions) nav starp pretendentiem uz titulu, taču izkrišana... Par to Lešno neviens negrib pat dzirdēt un tāpēc bija svarīgi sekmīgi sākt jauno sezonu. Pirmais pretinieks - pagājušās sezonas ceturtā spēcīgākā komanda Čenstohovas "Wlokniarz" ar dāņiem Mikelu Mihelsenu un Leonu Madsenu priekšgalā.
Savā pirmajā braicienā, kas bija arī pirmais braiciens mačā, Andžejs Ļebedevs piekāpās tikai trīskārtējam un pašreizējam Eiropas čempionam Mihelsenam, bet pāris zaudēja ar 2:4. Piektajā braucienā Andžejs uzvarēja un kopā ar austrālieti Keinanu Rjū atveda 5:1 uzvaru, kas ļāva mājiniekiem iegūt 6 punktu pārsvaru - 18:12. Desmitajā bracienā Ļebedevs zaudēja tikai divkārtējam pasaules vicečempionam Madsenam, bet pāris atveda neizšķirtu 3:3. Viens no mača skaistākajiem bija 12. brauciens un Ļebedeva duelis ar Mihelsenu - skaistā cīņā ar vietu maiņām Andžejs bija pārāks un tas trīs braucienus pirms beigām ļāva Lešno komandai atjaunot 8 punktu pārsvaru - 40:32 (trešais finišēja Damians Ratajčaks). Nekas vēl nebija beidzies, jo pirms pēdējā 15. braucienā Lešno komandas pārsvars bija tikai 43:41. Likumsakarīgi, ka pēdējā braucienā mājiieku pāris bija Janušs Kolodzejs un Andžejs Ļebedevs. Pirmajā līkumā divcīņā ar Ļebedevu kritienu piedzīvoja Mihelsens un tika diskvalificēts, bet atkārtotā startā mājinieku pāris veda pat 5:1 uzvaru, taču Madsenam izdevās apsteigt Ļebedevu. 4:2 uzvara braucienā deva uzvaru visā mačā ar 47:43.
Andžeja Ļebedeva rēķinā 11 punktu. Vairāk punktu Lešno komandā ieguva tikai Kolodzejs - 13. .

     [+] [-]

, 2024-04-18 11:40, pirms 3 nedēļām
Nevaru sagaidīt, kad būšu Rīgas GP!!!