Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Optibet Lokomotīve" un "Ultrapur Start" nosauc sastāvus

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Optibet Lokomotīve" un "Ultrapur Start" nosauc sastāvus
"Optibet Loomotīve" sastāvs pirmajam mačam savā mototrekā. Klāt vēl nāks Ņikita Kauliņš.

Svētdien, 21. aprīlī, Daugavpils "Optibet Lokomotīve" aizvadīs pirmo šīs maču savā mototrekā Polijas Nacionālajā spīdveja līgā ar Gņezno komandu "Ultrapur Start". Abu komandu treneri nosauca provizoriskos sastāvus.

Salīdzinājumā ar pirmo maču Landshutā daugavpiliešu rindās būs tikai viena izmaiņa - Oļega Mihailova vietā pieteikts dānis Renē Bahs (Landshutā nevarēja piedalīties slimības dēļ), kuram tā būs atgriešanās "Optibet Lokomotīve" rindās. Pārējie visi tie paši - Ķasts Puodžuks, Stīvens Vorals, Daniils Kolodinskis, Jevgeņijs Kostigovs un juniori Artjoms Juhno un Ņikita Kauliņš.

Viesu komandā pagaidām ir brīvs 2. numurs, taču to visticamāk aizņems pagājušā gada Vācijas čempions pieredzējušais Kevins Vēlberts. Nav pagaidām sastāvā arī 2014. gada pasaules junioru vicečempiona Kacpera Gomuļska, taču tik un tā Gņezno komandas virknējums ir spēcīgs. Tajā ir Huberts Lengoviks, Kevins Fajfers, 2022. gada Zviedrijas junioru čempions un bronzas medaļas ieguvējs Eiropas U19 čempionātā Kaspers Henriksons, 2017. gada Austrālijas čempions Sems Masterss, kā arī juniori Mikolajs Čapla un Jendžejs Hmura.

"Optibet Lokomotīve" sezonas pirmajā mačā Landshutā ar 42:48 zaudēja Vācijas spēcīgākajam klubam "Devils", bet Gņezno komanda pirmajā mačā savā mototrekā ar 49:41 pārspēja Tarnuvas komandu. Mūsu pretinieku rindās bija pieci izteikti līderi - pa 10 punktiem atveda Lengoviks un Masterss, 9 punkti bija Henriksonam, pa 8 punktiem - Fajferam un junioram Čaplam.

Pagājušajā sezonā Gņezno turnīra tabulā bija 2. vietā, bet Daugavpils komanda - 5. vietā. Katra komanda uzvarēja savā mototrekā - "Optibet Lokomotīve" ar 47:43 (5:1 uzvaru pēdējā braucienā atveda Kostigovs un Vorals), bet "Start" savā mototrekā ar 50:40.

Mača sākums svētdien - plkst. 14.