Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Četri Latvijas spīdvejisti debitēja Polijas U24 spīdveja Ekstralīgā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Četri Latvijas spīdvejisti debitēja Polijas U24 spīdveja Ekstralīgā
Francis Gusts sezonas pirmajā U24 Ekstralīgas mačā ieguva 10 punktus.

Polijas spīdveja U24 Ekstralīgā - pasaulē spēcīgākās spīdveja klubu līgas fārmklubi jeb otrās komandas - debitēja četri Latvijas spīdvejisti - Daniils Kolodinskis un Ričards Ansviesulis Krosno komandā "Orlen Cellfast Wilki", Francis Gusts Vroclavas "Sparta" un Ernests Matjušonoks Ļubļinas "Motor" rindās.

Kolodinska un Ansviesuļa pārstāvētā Krosno komanda viesos ar 44:46 zaudēja Toruņas komandai. Maču ar uzvaru braucienā sāka Ansviesulis, bet kopā viņa rēķinā 5 punkti. Kolodinskis ieguva 9 punktus. 12. braucienā tieši viņš pārī ar Šimonu Banduru uzvarēja ar 5:1 un panāca neizšķirtu - 36:36. Pēdējā braucienā Kolodinskis atkal uzvarēja un atveda 5:1 uzvaru kopā ar ukraini Marko Ļevišinu, taču bija jau par vēlu...
Matjušonoka un Gusta pārstāvētās komandas tikās savā starpā Ļubļinā. Ar 47:43 uzvarēja Vroclavas komanda un pēdējā braucienā tieši Gusts un Marcels Kovoliks ar 5:1 uzvaru pār Matjušonoku un austrālieti Freizeru Bovu nodrošināja mačā uzvaru viesiem - 47:43. Gusta rēķinā 10 punktu, Matjušonokam - 8 punkti.
Piedalīšanās U24 Ekstralīgā ļaus mūsu spīdvejistiem iegūt lielāku sacensību praksi diezgan augstā līmenī - komandās ir vairāki spēcīgi juniori jeb spīdvejisti, kuri vēl nesen bija juniori un tagad tiecas tikt Ekstralīgas klubos. Kolodinskis šosezon turpina pārstāvēt arī Daugavpils "Optibet Lokomotīve" komandu Polijas Nacionālajā līgā un svētdien bija viens no labākajiem (10 punktu) mačā ar Gņezno komandu (51:39 "Loko" labā).

     [+] [-]

, 2024-04-24 14:31, pirms 2 nedēļām
vo, tas jau ir nopietni. laba paaudze. ansviesulis izšaus.

     [+] [-]

, 2024-04-24 16:32, pirms 2 nedēļām
Gustam vajadzētu būt tur labākajam, Kowolikam ir 16 gadi.